El Poliesportiu municipal reprèn progressivament la seva activitat

18 de maig de 2020


A partir del dimecres dia 20, es podrà jugar a tennis, pàdel, frontó i petanca, de forma individual i complint el protocol d’actuació elaborat per la regidoria d’Esports

El Poliesportiu municipal reprèn a partir d’aquest dimecres dia 20 de maig la seva activitat. Al llarg de la fase 1 de desconfinament, i d’acord amb els requisits establerts pel ministeri de Sanitat, ja es podrà fer ús de les set pistes de tennis, les dues de pàdel, les dues de frontó i sis de petanca. En tots els casos, només s’hi permetrà la pràctica esportiva en la modalitat individual, amb dues persones per pista al tennis i el pàdel (dos jugadors en total), i només una al frontó i la petanca.     

El nou horari extraordinari d'obertura fins a finals de la fase 1 serà de diumenge a dijous de 8.30 h. a 13.00 h. i de 16.00 h. a 22.00 h., i divendres i dissabtes de 8.30 h. a 13.00 h. i de 16.00 h. a 23.00 h. 

 

Amb l’objectiu d’efectuar correctament el control sanitari de totes les persones usuàries del Poliesportiu municipal, l'entrada a les instal·lacions es durà a terme únicament per la porta principal (avinguda de l’Onze de Setembre, s/n) i únicament podran accedir-hi els esportistes que tinguin reserva prèvia per jugar. No es permetrà, a més, l'entrada d'acompanyants ni visitants.

 

Protocol d’actuació del Poliesportiu municipal de Cubelles - FASE 1

-Reserva amb cita prèvia, trucant al telèfon 93 895 04 25 en horari d’obertura de les instal·lacions esportives. No s’admetran reserves presencials.

-Serà imprescindible mantenir la distància de seguretat de dos metres entre les persones usuàries i el personal de les instal·lacions.

-Les persones usuàries hauran de desinfectar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà a la recepció en accedir Poliesportiu municipal.

-Les persones usuàries hauran d’accedir al club amb les mesures sanitàries establertes (mascareta/guants...) i, un cop finalitzi l’activitat, hauran de tornar a proveir-se de les mateixes.

-Es recomana el pagament de les pistes amb targetes de crèdit.

-Es recomana el rentat de mans abans i després de l’activitat esportiva.

-Es recomana jugar amb guant a la mà no dominant, prèvia desinfecció del material que s’utilitzarà.

-Les persones usuàries seran les responsables del seu material i de la desinfecció dels mateixos.

-No es podran utilitzar els bancs i cadires de la pista.

-Es recomana evitar el canvi de pista.

-No es podran utilitzar vestidors ni dutxes.

-Els menors de 14 anys no podran accedir al Poliesportiu municipal si no van acompanyats d’un adult.

-La resta d’instal·lacions esportives i annexes romandran tancades i precintades.

-Caldrà i respectar i complir tots els protocols de seguretat presents i futurs que estableixi l’Ajuntament de Cubelles a cada moment.


Xarxa parapilotes padel
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023