Cubelles reobre les seves platges amb restriccions, a partir d’aquest dimecres

5 de maig de 2020


S’hi podrà passejar i practicar esport, mantenint sempre la distància obligatòria, de forma individual o acompanyant fins a un màxim de tres infants i per un temps límit d’una hora

L’Ajuntament de Cubelles ha decidit reobrir de manera condicionada les seves platges al públic, a partir d’aquest dimecres dia 6 de maig. La decisió, presa en una Junta de Portaveus on estaven convocats tots els regidors del consistori i després que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú adoptés la mateixa mesura el divendres 1 de maig i que Sitges l’anunciés també per al dilluns dia 4, permetrà que la població hi pugui accedir, malgrat que amb restriccions. Per tal d’evitar contagis i garantir la seguretat del veïnat, només s’hi podrà passejar per la sorra i remullar-se els peus, adoptant totes les mesures de seguretat establertes com la distància mínima entre persones, i de manera individual o bé acompanyant fins a un màxim de tres infants. En aquests casos, només podran anar a la platja aquelles persones que tinguin el seu domicili en un radi d’un quilòmetre de la façana marítima i per un període màxim d’una hora. D'altra banda, també es permetrà fer esport, tant al mar com a la sorra, sempre de manera controlada i en solitari, tal com marquen les directrius recollides per la Generalitat i que es poden consultar a l'enllaç adjunt, tant per als esportistes aficionats, com els federats i professionals.  

 

Per contra, no es permetrà banyar-se ni prendre el sol, ja sigui assegut o estirat, ni es podran fer trobades amb grups d’amistats ni organitzar cap pícnic ni similars. Inicialment, per ordenar per fases la reobertura de les platges, tampoc no serà permès accedir-hi amb gossos en tota la seva extensió, sense perjudici que més endavant es pugui reconsiderar.

 

Des l’Ajuntament de Cubelles, un cop transcorreguda i analitzada la primera setmana d’obertura genèrica d’espais naturals i zones verdes, ha optat per permetre l’accés restringit a les seves platges apel·lant, això no obstant, a la responsabilitat de tota la població en el respecte de les mesures de seguretat establertes per evitar la propagació del coronavirus i recordant que el desconfinament més efectiu és el que comença en un mateix.


Platja de Les Salines
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023