La regidoria de Cultura suspèn tota la programació de la Setmana Cultural

27 de març de 2020


Les exposicions previstes per a aquest període al Centre Social Joan Roig i Piera es reprogramaran

La crisi sanitària del COVID-19 ha provocat la suspensió de tots els actes previstos per la 46a Setmana Cultural de Cubelles, que estava previst celebrar-se de l'1 al 26 d'abril. La regidora de Cultura, Ester Soler, ha explicat que la decisió s'han pres de forma "consensuada amb les entitats que organitzaven activitats", davant la incertesa de les mesures preventives que es puguin decretar en cas que el confinament domiciliari sigui aixecat abans de l'abril.

 

Soler explica que la decisió es va prendre "després que s'anunciés que la jornada de Sant Jordi quedava ajornada pel coronavirus". A partir d'aquest moment, la regidoria es va comunicar amb les entitats que organitzaven actes en aquesta edició de la Setmana Cultural i va acordar amb ells la suspensió de la majoria de les activitats, mentre que d'altres es planteja la seva reprogramació. 

Els premis Víctor Alari, ajornats

Per la seva banda, Ràdio Cubelles ha acordat també l'ajornament de la present edició dels premis Víctor Alari. El lliurament dels premis estava previst per a la tarda del 24 d'abril.

 

El confinament es va decretat tot just en el mateix moment en què finalitzava el període de presentació d'obres, però no s'ha arribat a fer la distribució entre els membres del jurat qualificador. La regidoria de Comunicació estudiarà, un cop aixecat l'estat d'alarma, les possibles alternatives que existeixen per tal de poder celebrar la present edició del festival literari dedicat a qui fou el primer director de l'emissora i professor de català del municipi, Víctor Alari.


Puntaires
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023