Comença la distribució de les targetes moneder dels menjadors escolars

24 de març de 2020


La Generalitat ha lliurat fins al moment 174 targetes de les 239 beques de menjador vigents

L'Ajuntament de Cubelles ha començat aquest matí, a través del departament de Serveis Socials, la distribució de 174 de les 239 targetes moneder corresponents a les beques menjador del nostre municipi. La regidoria, que ha rebut les targetes a través del Consell Comarcal del Garraf, està a l'espera de rebre el més aviat possible les 65 que falten per poder atendre als infants que reben aquest ajut als menjadors escolars.

 

La distribució de les targetes s'ha fet de forma domiciliària a través de personal municipal, amb les mesures de seguretat personals corresponent, per evitar que les famílies receptores haguessin de traslladar-se totes a un únic punt del municipi, amb el perill de concentració que això podria suposar.

 

Les targetes de prepagament estan carregades amb 40€, el que correspon a "4€/dia i infant per als beneficiaris d'ajuts individuals de menjador, corresponens a un àpat per cada dia lectiu que romanguin tancats els centres educatius". En cas que les mesures de tancament de les escoles i centres oberts es perllonguessin més enllà del període inicial de 15 dies, com ja s'ha apuntat des del govern d'Espanya, hi haurà la possibilitat de recarregar-les. Les targetes es poden utilitzar en qualsevol establiment d'alimentació que disposi de pagament amb targeta, sense necessitat d'activar-les prèviament. 

 

D'acord amb les directrius del departament d'Educació i el de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, la targeta moneder garantirà als menors beneficiaris d'ajuts de menjador en els nivells educatius de segon cicle infantil, primària i secundària obligatòria, la continuïtat d'aquests ajuts durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura de prevenció i control de la infecció per SASTS-CoV-2 (coronavirus). 


Escola Vora del Mar
  • Consell Comarcal Garraf logo
  • faqs targetes moneder

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023