L'OPIC manté la tramitació electrònica del registre i el padró municipals

23 de març de 2020


S'ha evidenciat una creixent sol·licitud de certificats per poder tramitar la suspensió del pagament de la hipoteca o lloguer i l'ajornament de la quota d'autònoms mentre duri l'estat d'alarma

D’acord amb el RD 463/2020, l’OPIC romandrà tancada i no es possible atendre la seva sol·licitud de cita prèvia i l’atenció i consultes relatives al Registre i Padró municipal es realitzaran telefònicament (de dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 h. al telèfon 638 51 84 66) o per mitjans electrònics.
S'ha evidenciat una creixent sol·licitud de certificats d’empadronament per poder tramitar la suspensió de la hipoteca/lloguer mentre duri l'estat d'alarma decretat pel govern de l'Estat.


Per tramitar per mitjans electrònics, pels serveis de Registre General i Padró:
 
Si disposeu de certificat digital:
OVAC . Instància genèrica. Enllaç
També 
aquest enllaç al catàleg de tràmits
 
 
 
Si no disposeu de certificat digital:
Podeu donar-vos d'alta a idCAT MÒBIL, de la Generalitat de Catalunya, només amb el vostre DNI i la targeta sanitària CatSalut, i realitzar els vostres tràmits electrònicament des d'aquest enllaçeTRAM. Instància genèrica.
 
Aquestes són mesures extraordinàries membre duri l'estat d'Alarma; durant aquest període queden anul·lades les cites prèvies de Padró i l'OPIC atendrà serveis mínims i urgents.


OPIC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023