Els pressupostos participatius del 2020 i 2021 es concentraran puntualment en una única edició

7 de febrer de 2020


Tots els empadronats majors de 16 anys decidiran amb el seu vot les inversions dels dos pròxims anys

L'Ajuntament de Cubelles ja té a punt els pressupostos participatius de l'exercici 2020. La gran novetat és que enguany, de manera totalment excepcional, serà una edició bianual, és a dir, en la que es podran presentar propostes i votar-les per decidir com es distribueixen els 150.000€ d'inversió dels pressupostos de 2020 i el mateix import, 150.000 euros més, per al 2021. Des de la regidoria de Participació Ciutadana, el seu titular, Jacob Capardón, ha explicat que la motivació d'aquest canvi puntual de periodicitat ha estat que el 2019 "va ser un any electoral i, en conseqüència, el projecte de pressupostos participatius va quedar relegat al segon semestre. Finalment, però, la seva convocatòria es va anar allargant i, per tal de no perjudicar l'edició del 2020 i que es pogués endarrerir en excès la seva celebració, s'ha decidit concentrar les dues edicions en una única convocatòria".


Els pressupostos participatius s’organitzen a través d’una comissió en què participen polítics, tècnics i l’empresa adjudicatària, Mirada local, a més d'una mesa tècnica que valoraran les propostes. La principal novetat d’enguany és la creació d'una taula ciutadana que farà un seguiment del procés al llarg de tota la seva durada i que integraran un màxim de nou membres entre polítics, tècnics, entitats i ciutadania.

 

En breu es coneixeran tots els detalls de les convocatòries 2019 i 2020 que decidiran les inversions corresponents al present any i les del 2021.


Pista de tennis construïda arran de la primera edició dels pressupostos participatius
  • Pista de tennis construïda arran de la primera edició dels pressupostos participatius
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023