Segueixen les sessions del procés participatiu pel futur del Pg. de Vilanova

7 de novembre de 2019


La ciutadania que no pugui assistir a les sessions també podrà participar electrònicament mitjançant un formulari de propostes

El procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova segueix en marxa. Els propers 13 i 14 de novembre a les 18.00 h. a la sala Sociocultural (carrer Nou, 62), tindran lloc els tallers propositius oberts a la ciutadania, amb l'objectiu de la redacció d'arguments i propostes que ajudaran a desenvolupar el projecte urbanístic del Passeig Vilanova per atendre les necessitats de la vida quotidiana de les persones. Així mateix, per a les persones que no poden assistir a aquestes trobades, però tenen interès en expressar la seva opinió, s'ha obert un espai electrònic per recollir-les i tractar-les dins del procés presencial.

 

De moment s'han celebrat la jornada lúdica inaugural i dels tres tallers sectorials, amb una assistència desigual. També s'ha constituït la comissió de seguiment formada per tècnics municipals, l'empresa dinamitzadora i un grup de persones participants, s'encarregaran d'avaluar el funcionament i l'eficàcia dels instruments metodològics de les activitats proposades. Els tallers oberts a la ciutadania es completaran amb l'exposició dels resultats parcials i les conclusions del procés, el 5 de desembre a les 18h. a la sala Sòciocultural.

 

El passeig de Vilanova és l’eix vertebrador de l'Eixample de la vila i es preveu que sigui una de les properes grans reformes urbanístiques en la segona meitat de la propera dècada. Per això, les regidories de Participació Ciutadana i Urbanisme, de la mà de l'empresa Col·lectiu Punt 6 i la Diputació de Barcelona, han programat unes sessions per recollir com vol la ciutadania que sigui aquest eix, que es portarà a terme al llarg del mes d'octubre.

Calendari

  • 13 i 14 de novembre a les 18.00 h. a la sala Sociocultural (carrer Nou, 62): Tallers propositius oberts a la ciutadania.
  • 5 de desembre a les 18.00 h. a la sala Sociocultural (carrer Nou, 62): Presentació deis resultats parcials i conclusions.


Procés participatiu Pg Vilanova
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023