L’Ajuntament de Cubelles traslladarà a la fiscalia les presumptes irregularitats en la justificació de la subvenció de Cubellencs-FIC

23 de maig de 2019


La Junta de Govern Local dóna així compliment a les recomanacions de l'informe del despatx penalista consultat que conclou que s'hauria pogut cometre un presumpte delicte de falsedat documental

La Junta de Govern Local ha decidit traslladar a la fiscalia les presumptes irregularitats en la justificació de la subvenció del grup municipal Cubellencs-FIC, els anys 2017 i 2018, referent al lloguer del seu local.

 

El Govern municipal dóna així compliment a les recomanacions de l'informe del despatx penalista consultat després d’informar la Junta de Portaveus convocada el 8 de maig de 2019, i que conclou que s'hauria pogut cometre un presumpte delicte de falsedat documental. El bufet redactor detecta possibles irregularitats en les factures justificatives presentades per la representant del grup municipal i en la declaració jurada signada per la regidora Sra. Anna Martínez.

 

El Govern municipal va encarregar l’informe per tal que valorés la documentació aportada per Cubellencs-FIC i després que la propietària del local sol·licités que l’Ajuntament actuï d’ofici per esclarir si s’ha pogut produir algun tipus d’irregularitat.

 

Per tot això, el bufet penalista consultat per l’Ajuntament de Cubelles considera que s’han de posar els fets en coneixement de l’autoritat judicial per a la seva investigació, actuació que es durà a terme en els propers dies.


Ple desembre 2018
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023