Obertes les inscripcions a la fira d’artesania d’estiu

14 de maig de 2019


Les sol·licituds poden presentar-se fins el 31 de maig

Ja poden presentar-se les sol·licituds per participar en la fira d’artesania d’estiu que tindrà lloc del 5 de juliol fins el 31 d’agost. La ubicació principal serà al passeig Marítim, per ordre d’inscripció fins a ocupar els metres existents i evitant instal·lar parades amb el mateix tipus d’article. La resta d’inscrits seran distribuïts per la regidoria de Turisme, Comerç i Fires entre el passeig de la Mar Mediterrània i el passeig de la Marina de Cubelles. Durant el mes de juliol, l’ocupació serà els divendres, dissabtes i diumenges; mentre que durant el mes d’agost, l’ocupació passarà a ser diària.

 

Per formalitzar la inscripció s’haurà de presentar, fins el 31 de maig, la sol·licitud específica amb la documentació requerida al registre de l’Ajuntament conjuntament amb el comprovant de pagament de l’ocupació, el qual s’haurà d’efectuar el mateix dia de la presentació de la sol·licitud.

 

Per a més informació es pot adreçar un correu electrònic a deconomica@cubelles.cat o per telèfon al 93 895 03 00 (extensió 517).


Fira artesania estiu 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023