El concurs de contes Víctor Alari de Ràdio Cubelles arriba a la 23a edició

29 de gener de 2019


Les obres concursants es poden presentar fins el 15 de març de 2019, a les 13.00 h

L’emissora municipal, Ràdio Cubelles, ja té a punt una nova edició del premi literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director, amb una dotació econòmica de 2.280 euros.

 

El concurs segueix mantenint les modalitats de narrativa en les categories infantil, juvenil i adult, així com els premis de poesia en categoria adult. També manté el premi al millor guió radiofònic en categoria adult; l’especial relat negre (policíac, d’intriga o misteri) en categoria adult; i el  premi a la millor lletra d’una cançó oberta a totes les edats. Les obres concursants s’han d’enviar a l’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana (C/Joan Roig i Piera, 3-5), fins al 15 de març de 2019, a les 13.00 h. Com a novetat, en aquesta 23a edició es podrà presentar les obres a través del correu electrònic concursvictoralari@Cubelles.cat.

 

La il·lustració que promociona el 23è concurs ha estat obra de l’Ainara Güell López de 3r d’ESO de l’institut Cubelles que ha estat la guanyadora del V Concurs per al cartell dels Víctor Alari que s’organitza de manera interna des dels instituts INS Cubelles i INS les Vinyes, i que compta amb la col·laboració de Ràdio Cubelles.

 

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el 26 d’abril, dins de la programació de la Setmana Cultural 2019.


cartell victor alari 2019
  • Logo Ràdio Cubelles

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023