Fins el 10 de desembre els establiments poden apuntar-se al Mes del Xató 2019 del Penedès Marítim

26 de novembre de 2018


Tindrà lloc durant tot el febrer en establiments de Cubelles i Cunit

Durant tot el proper mes de febrer de 2019 es realitzarà la quarta edició del Mes del Xató al Penedès Marítim i els establiments de Cubelles Cunit que en vulguin formar part ja poden formalitzar les inscripcions per participar-hi. Després de la bona acollida de les tres edicions anterior, enguany s’espera superar la vintena d’establiments de restauració que hi participin. Durant la tercera edició es van vendre més de 1.500 menús del xató durant els 28 dies que va durar la campanya, amb un impacte econòmic directe de més de 25.000 €.

 

La campanya manté els incentius de sortejos de sopars per a dues persones i es manté el nombre de dos locals al que s’ha d’anar per a poder-hi participar als sortejos, mantenint-se la mateixa butlleta de participació en cada establiment.

 

Les inscripcions poden realitzar-se fins el proper el proper 10 de desembre de 2018 a les Oficines de Turisme de Cubelles i Cunit o a través de correu electrònic a turisme@cubelles.cat o turisme@cunit.cat. Durant aquest 15 dies aquells establiments que desitgin realitzar publicitat del seus establiments de restauració en diversos formats es poden posar en contacte també al correu-e deconomica@cubelles.cat.

 

Aquesta iniciativa es manté com a aposta de les regidories de Turisme de Cubelles i Cunit per promocionar un producte típic de la gastronomia local com el xató amb la doble finalitat de donar suport al sector de la restauració en temporada baixa i, per l’altra, potenciar la gastronomia com un dels actius turístics del Penedès Marítim.

 


cap de setmana de xatonada
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023