El ple del Consell Comarcal del Garraf aprova el projecte de rehabilitació dels Jardins de Can Travé

30 d'octubre de 2018


La sessió també va ratificar els ajuts de menjador escolar 2018-2019, per un import total de 1,2M€

El ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, va aprovar inicialment la rehabilitació de la instal·lació de la il·luminació i el nou sistema de rec dels jardins de Can Travé en el marc del projecte Garraf: camins, patrimoni i natura.

 

Es tracta d’uns jardins clàssico‐romàntics, de mes d’11.400 m2 amb una gran riquesa natural d’arbrat que inclou un hort de cítrics, una gran pineda i una col∙lecció d’arbres exòtics. El conjunt està format a la vegada per diferents elements arquitectònics, que obeeixen a un discurs que es pot descobrir passejant pels diferents camins que el jardí ofereix. L’acord serà publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i en un diari d’àmbit comarcal, per a la corresponent exposició pública, prèvia a l’aprovació definitiva.

 

Durant el ple també es van aprovar les sol·licituds de subvenció a la Diputació de Barcelona pels projectes: Garraf: camins, patrimoni i natura, per un import de 585.591,88 euros i, Envelliment actiu i saludable i dependència, per un import de 379.638,03 euros. Aquests ajuts corresponen a la línia de subvencions als ens locals seleccionats pel Programa Operatiu FEDER 2014-2020, en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

 

A la sessió plenària també es van ratificar els decrets relatius als ajuts de menjador escolar atorgats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a aquest curs 2018-2019, per un import total de 1.197.263,4 euros.

 

D’altra banda, durant el ple es va donar compte de les sol·licituds de subvencions demanades al Servei Públic d’Ocupació pel desenvolupament dels programes: 30 Plus (per a persones desocupades de 30 i més anys, dels municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sitges i Sant Pere de Ribes), Ubicat (acompanyament a la inserció laboral per a 120 persones en situació d’atur, dels municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges) i Treball i Formació (per a 10 persones, no perceptores de prestacions, destinatàries de Renda Garantida de Ciutadania i/o dones en situació d’atur, residents a Canyelles, Cubelles i Olivella).


Jardins Can Travé
  • Can Travé
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023