La Policia Local s’adhereix a la campanya d’escuts solidaris #pelsvalents de Sant Joan de Déu

1 d'agost de 2018


La ciutadania es pot sumar a la campanya adquirint els escuts solidaris a 4€

La Policia Local de Cubelles s’ha adherit a la campanya d’escut solidari #pelsvalents, amb l’objectiu de recaptar fons per la construcció de l’hospital especialitzat en càncer infantil de referència a Europa. Des de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona s’han armat de valor per vèncer el càncer infantil i ho faran construint el centre oncològic infantil més gran d’Europa, i un dels més importants del món: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.


Aquest centre comptarà amb les infraestructures, les eines i el valor de grans professionals per tractar, i investigar el càncer infantil, i estarà al servei de tots els nens i nenes del món


La campanya escuts solidaris #pelsvalents, a la que la Policia Local de Cubelles s’hi ha sumat per recaptar diners mitjançant la venda d’uns escuts que combinen la insígnia policial de Cubelles amb l’etiqueta #pelsvalents, que identifica la lluita dels nens i nenes contra el càncer. Aquests escuts estan impresos amb fil daurat, que simbolitza la lluita contra el càncer infantil, sobre fons negre, i porten un adhesiu al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa.

 

Inicialment la Policia Local disposarà de 500 escuts solidaris, que es poden aconseguir a les dependències de la Policia Local, situades al carrer Arles de Tec, s/n. El divendres, durant el mercat setmanal, els agents locals posaran una carpa informativa sobre la campanya en la qual es podran adquirir els escuts solidaris. El donatiu és de 4,00€.

 

Des de la Policia Local de Cubelles animen a tots els que participin a aquesta campanya solidaria a fer-se una foto amb l’escut solidari i compartir-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #pelsvalents, o #paralosvalientes, fent així una major difusió de la campanya.

 

Ajudem a es faci realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona? Ho aconseguirem amb el valor de tots i totes, per a tots i totes!!!

 


Campanya pels valents
  • Escut pels valents brodat
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023