Les cooperatives de les escoles Mar i Cel i Vora del Mar venen els productes elaborats pel seu alumnat al mercat setmanal

8 de juny de 2018


L’alcaldessa, Rosa Fonoll, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, Rosa Huguet, visiten i compren a la parada

Les parades de l’alumnat de cinquè d’educació primària de les escoles Mar i Cel i Vora del Mar instal·lades aquest divendres 8 de juny al mercat municipal han rebut la visita de l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet. 

 

Els cooperativistes hi venen els productes manufacturats en una iniciativa educativa impulsada per la Diputació de Barcelona i coordinada pel servei d’iniciatives econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf que té com a objectiu conscienciar els joves sobre la necessitat de preparar-se en l’impuls de projectes professionals i vitals per tal d’incrementar el nivell i la qualitat del treball.

 

Els alumnes, constituïts com a cooperativa, han elaborat productes artesans com polseres, clauers, xapes i pots de llum, entre d’altres, que han estat posats a la venda al costat de la resta de parades del mercat municipal. Els beneficis es destinaran principalment a diverses ONG i a finançar activitats dels mateixos centres.

 

Enguany, els noms triats per a les cooperatives han estat Magic Manualy i Ecomunity, en el cas del Vora del Mar, i Els Petits Inventors i 28 Brillants Idees, al Mar i Cel. L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet, han lliiurat els diplomes acreditatius als representants de l'alumnat i dels dos centres.      


Rosa Huguet i Rosa Fonoll lliurant els diplomes als representants de les cooperatives i les escoles
  • Alumnat del Vora del Mar.
  • Alumnat del Mar i Cel.
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023