Divendres es commemora el Dia internacional dels Museus

16 de maig de 2018


Cubelles té a punt una programació d'activitats amb visites teatralitzades al Castell i Portes Obertes a l'Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel

Cubelles celebra aquest divendres la commemoració del Dia internacional dels Museus. Enguany, per a la 40ena edició el Consell Internacional dels Museus (ICOM) ha proposat el lema Museus hiperconnectats. Nous enfocaments, nous públics. L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel s’ha adherit, un any més, a la commemoració i té a punt una sèrie d’activitats, en col·laboració amb l'Arxiu municipal.

 

L'Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel oferirà una jornada de portes obertes. Concretament, la col·lecció del pallasso Charlie Rivel estarà oberta al públic en general, aquest divendres, de les 12 a les 14h. I també el dissabte de les 11.00 a les 13.30 h.  A banda d’això, divendres hi haurà La nit dels museus a Cubelles, amb visites teatralitzades al Castell de Cubelles. Serà en tres torns: a les 20.00 h., les 21.30 h. i a les 23.00 h. La visita, que té una hora de durada, finalitzarà la visita amb una copa de cava. Per participar-hi cal realitzar una inscripció prèvia trucant al telèfon 93 895 25 00 o bé enviant un correu electrònic a cha...@cubelles.cat indicant nom, cognoms, telèfon de contacte, nombre d’assistents i horari preferible de visita.

 

També durant la jornada commemorativa d'aquest divendres, l’alumnat de P-5 de l’escola Charlie Rivel  participarà d'uns tallers sobre els oficis que ha preparat l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i l'Arxiu municipal. Es tracta d'un del tallers del catàleg d'activitats que proposa l'Ajuntament als centres educatius. A banda d'aquests tallers sobre els oficis, els infants de P5 de l'escola Charlie Rivel, visitaran i pujaran al campanar de l’església de Santa Maria de Cubelles.


Expocr

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora