Un Cubelles Medieval d’èxit consolidat, malgrat el mal temps

12 d'abril de 2018


Més de 20.000 persones van ser presents al llarg dels tres dies de fira

La 7a edició de la Fira Cubelles Medieval ha conclòs confirmant que està plenament consolidada en el calendari festiu del municipi ja que, malgrat les inclemències meteorològiques del cap de setmana en què va tenir lloc, es va reeditar el volum de públic de l’edició anterior. Segons dades de l’empresa organitzadora, M21Eventos, es van superar els 20.000 visitants pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de fira.

 

També la Fira Medieval ha tingut impacte en el comerç i la restauració local, amb diversos restaurants adaptant els menús i les cartes dels seus establiments a la temàtica de l’edat mitjana.

 

L’interès pel Cubelles Medieval també és notori a la xarxa. L’apartat al web municipal dedicat a l’edició d’enguany de la fira va superar les 16.800 visites i la pàgina de Facebook del Penedès Marítim va acumular més de 50.000 visualitzacions de les publicacions dels continguts referents a la Fira Medieval.

 

La regidoria de Turisme, Comerç i Fires valora molt positivament l’edició d’enguany i la bona acceptació que han tingut les noves propostes, com la nova decoració dels carrers i edificis, la nova programació i els espectacles itinerants.


Fira Medieval

  • Cartell Fira Medieval 2018
  • Icone facebook
  • Icone impressora