L’Ajuntament renova íntegrament el sistema de rec de la zona verda de l’avinguda de Catalunya

12 de març de 2018


L’acció solucionarà les fuites que es produïen i afectaven el conjunt del parterre

L’àrea de desenvolupament urbà de l’Ajuntament de Cubelles ha endegat tot un seguit d’accions encaminades a la millora de diverses zones verdes del municipi. Mitjançant una addenda a l’encàrrec de gestió establert amb la Mancomunitat Tegar, des de la regidoria de Medi ambient s’ha procedit, entre d’altres accions, a la renovació completa del sistema de rec de l’avinguda de Catalunya, arteria principal d’entrada i sortida al municipi

 

Les obres han consistit en la instal·lació de dues centrals de programació per poder gestionar el seu funcionament; un total de dotze estacions, sis per centraleta; una electrovàlvula per estació; dotze circuits amb tub de polietilè amb capacitat per suportar deu kilograms de pressió, i seixanta-dos aspersors. Per tot plegat, s’ha hagut d’excavar una rasa de trenta centímetres d’amplada i profunditat al llarg de 795 metres, aproximadament. La terra extreta, a més, ha estat traslladada a un abocador autoritzat.       

 

Amb l’actual renovació, es pretén solucionar els problemes de fuites constants que es produïen a causa del deteriorament del sistema i que afectaven, de retruc, al parterre, a banda d’aconseguir un ús del rec més efectiu i sostenible.    


Imatge de les obres

  • Operaris treballant-hi
  • Icone facebook
  • Icone impressora