El govern presenta en audiència pública una proposta de pressupostos de 20.299.000 euros per al 2018

7 de març de 2018


La xifra supera en dos milions d’euros els comptes generals aprovats l’any passat

El govern municipal ha presentat en audiència pública la seva proposta de pressupostos per al 2018 que, amb tota probabilitat, serà debatuda pel ple a la sessió ordinària del mes de març. Davant d’una trentena de persones, entre veïns particulars i representants d’entitats i associacions, el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, i l’alcalde accidental, José Manuel Ardila, van espigolar aquest dimarts al vespre totes les partides d’ingressos i despeses incloses a la seva previsió de comptes generals, que ascendeix fins a 20.299.000 euros, gairebé dos milions d’euros més que el 2017 (18.300.000 euros).

 

La diferència en relació a l’any passat s’explica, en bona part, arran de l’increment de préstecs a llarg termini que es destinaran a inversions llargament reivindicades com la reforma del passeig Marítim (1.503.700,18 euros) i la nova biblioteca municipal (2.903.629,96 euros), a banda de la coberta de la pista exterior del poliesportiu, el canvi del sistema de recollida de la brossa, els jardins de Can Travé i obres de millora a la via pública. Al llarg de la seva intervenció, el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, també va destacar l’increment de 75.000 euros a l’àrea de Benestar social, situant el pressupost de la regidoria en 623.502,09 euros, la xifra més elevada de tot el mandat i un augment del 15,5% en comparació amb l’exercici del 2015.

 

Al torn de precs i preguntes, els assistents van fer esment a les feines per eradicar els abocaments d’aigües fecals a la riera i qüestions diverses relatives al manteniment de la via pública. Tant el responsable d’Urbanisme, José Manuel Ardila, com el titular de Medi ambient, Josep Maria Hugué, van respondre amb el compromís de seguir treballant per solucionar tots els temes plantejats pels veïns presents a l’audiència.            


Assistents a l'audiència

  • Icone facebook
  • Icone impressora