Inversió de més de 450.000€ per la millora de l’enllumenat de la vila

4 de desembre de 2017


Es resolen les mancances detectades en la inspecció del departament d’Indústria

Els Serveis Tècnics municipals han iniciat les tasques de revisió i millora de la xarxa d’enllumenat municipal per tal d’adequar-la a la normativa i modernitzar el servei. Es tracta d’implementar algunes de les accions de la memòria tècnica de diagnosi de l’enllumenat, que és el document bàsic que identifica les principals mancances greus i molt greus informades pel departament d’Indústria en la revisió periòdica obligatòria.

 

El pressupost 2017 contempla partides per import de més de 450.000€ per solucionar les mancances detectades en la xarxa d’enllumenat. La majoria corresponen a deficiències en les línies elèctriques perquè són velles o han estat afectades pels efectes d’algunes obres de serveis en voreres i carrers. Aquesta és una de les principals deficiències de la xarxa d’enllumenat i la causant de bona part de les apagades d’enllumenat quan es produeixen pluges. Amb aquesta actuació s’aconseguirà una xarxa elèctrica més fiable en bona part del municipi. De fet, l’extensió territorial de la problemàtica fa que en el termini de 6 mesos es portin a terme actuacions en diferents trams perquè l’afectació del servei sigui mínima tant a la via pública com a la ciutadania.

 

De moment ja s’ha reparat les averies detectades als trams de Francesc Macià, Josep Tarradelles, Clot del Bassó i Girona amb Mallorca. Properament, s’actuarà en l’avaria detectada al Prat de Cubelles, consistent en el reacondicionament de les línies malmeses, més la col·locació de suports i fanals nous per millorar el funcionament  i l’estalvi energètic. Després es continuarà amb els quadres del Residencial Les Salines i del Parc de Santa Maria. Així mateix, la regidoria té la intenció de millorar, o en algun cas instal·lar, il·luminació a diversos parcs i jardins del municipi, com el de Santa Maria, el del Parc de Cubelles o al Residencial Les Salines.

 

L’objectiu és tenir tota la instal·lació tal i com estableix el reglament del departament d’Indústria i que la ciutadania obtingui un servei de qualitat”, explica el regidor d’Urbanisme, José Manuel Ardila.


Enllumenat Molí de Baix

  • Icone facebook
  • Icone impressora