Obertes les inscripcions al pubillatges i els trepitjadors de la Verema 2017

19 de juliol de 2017


Enguany la 30a edició de la Verema se celebra del 8 al 10 de setembre



La 30a edició de la Verema de Cubelles va prenent forma. En breu es donarà a conèixer el cartell i el programa, així com les actuacions musicals que hi ha previstes, si bé ja es pot anunciar que la tercera dècada de la festa es commemorarà amb tres dies de Fira.

 

El que ja és obert és la inscripció a l’elecció del pubillatge de Cubelles, que representarà al municipi en els actes del 2017 i 2018. La normativa aprovada es pot consultar al web municipal i les inscripcions es poden fer presencialment a l’Oficina de Turisme (fins l’1 de setembre) o a través del formulari web habilitat a l’efecte. Els càrrecs que s’escullen són el de Pubilla, Hereu, Dama i Fadrí, per a joves d’entre 15 i 23 anys; i els de Pubilleta, Hereuet, Dameta i Fadrinet, per a nens i nenes de 7 a 14 anys.

 

Per altra banda, també s’han publicat les normes que regulen la participació en l’acte de la trepitjada del raïm de la mateixa Festa de la Verema 2017. En aquest cas, les inscripcions estan acotades a infants d’entre 7 i 9 anys i es poden formalitzar presencialment a l’Oficina de Turisme fins a exhaurir les places.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023