2019 Festa Major petita


Banner FM petita 2019

 

 

 

 

Del 5 al 30 de juliol

A la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, mostra fotogràfica 30 anys del Grup de Teatre del Casal de Cultura (1989-2019). Inauguració: 5 de juliol a les 19.00 h.

 

Visites guiades als espais visitables del Castell de Cubelles.

Tots els dissabtes i diumenges de juliol i agost d’11.00 h. a 14.00 h. i visites concertades a info@arccultural.cat  

 

Visita guiada a la recerca de l’abellerol.

Tots els dimecres de juliol a les 19.30 h. Sortida des de la plaça del Mercat. Recomanem portar pantalons llargs, sabates de tresc i aigua. Cal realitzar inscripció prèvia a www.cubelles.cat. Activitat gratuïta.

 

Visites guiades a l’espai natural de la desembocadura del riu Foix.

Tots els diumenges de juliol i agost a les 9.30 h. Sortida del Punt d’Informació Turística de passeig Marítim (oficina de turisme de la platja). Cal portar calçat adequat, aigua, crema solar i gorra. Cal realitzar inscripció prèvia a www.cubelles.cat. Activitat gratuïta.

 

Dijous, 25 de juliol

A les 22.00 h., a la plaça del Castell, presentació dels vestits de la colla de Diables de l’Agrupació de Balls Populars. Amb la presència de l’artista Francesca Calaf, dissenyadora dels nous vestits.

 

Dissabte, 27 de juliol

Mercat d’estiu a la plaça del Mar, a partir de les 18.00 h.

 

A partir de les 20.00 h., a la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera, sopar de germanor.

 

A les 22.30 h., al c. de Joan Roig i Piera, correfoc. Recorregut: pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Colom, pl. de Santa Maria, c. Major, c. de Víctor Balaguer i c. de Joan Roig i Piera i pg. de Narcís Bardají, on hi haurà l’encesa final.

 

A partir de les 23.45 h., a la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera, concert amb el grup Band-Idos.

 

Diumenge, 28 de juliol

A les 9.30 h., visita guiada a la desembocadura del riu Foix. Sortida del Punt d’Informació Turística de passeig Marítim (oficina de turisme de la platja). Es recomana portar aigua, gorra i prismàtics.

 

A les 19.00 h., a la plaça dels Pobles d’Espanya, 35a Trobada de Gegants.

 

A les 19.30 h., sortida de la cercavila. Recorregut: pl. dels Pobles d’Espanya, c. de la Verge de Montserrat, pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Jacint Verdaguer, c. del Mig, c. de l’Església, pl. de Santa Maria i arribada a la plaça de la Vila on hi haurà una ballada conjunta de totes les parelles de gegants.

 

Tot seguit, a la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera, sopar de germanor. Venda de tiquets al Centre Social amb servei de bar.

 

A les 22.00 h., a la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera, havaneres amb el grup Son de l’Havana.

 

Dilluns, 29 de juliol

A partir de les 19.00 h., a la plaça de Jaume Marsé, musclada popular organitzada per l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles.

 

Dimarts, 30 de juliol

A les 11.00 h., a l’església de Santa Maria de Cubelles, missa Solemne concelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes en honor dels Sants Patrons de la vila, Sant Abdó i Sant Senén, i amb l’assistència de les autoritats municipals.

 

A partir de les 11.00 h., inici de la 8a Mostra de Pallassos. (consultar programació/horaris/espais/actuacions al www.cubelles.cat).


  • Mes de celebració: Juliol

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023