2015 Festa Major petita

TEMES: Cultura, Festes i tradicions, Interès general, Entitats, Turisme

La Festa Major Petita de Cubelles se celebra sempre al voltant del 30 de juliol, dia de Sant Abdó i Sant Senén, copatrons de la Vila de Cubelles.

 

Els principals actes són la celebració del correfoc, la trobada de Gegants i la missa solemne concelebrada pels rectors de les parròquies del Garraf.

 

Del 10 al 30 de juliol

 

A la sala d’exposicions del Centre Social, exposició dels fons fotogràfic d’Eduard Granell .

 

Divendres, 24 de juliol

 

A les 22h. a la pl. de Santa Maria, en motiu dels 250è aniversari del Campanar, concert “Toc de Festa” a càrrec de la Cobla Sant Jordi dirigida per Edmon Colomer.

 

Dissabte, 25 de juliol

 

A partir de les 20h. a la pl. del Centre Social sopar de germanor i a les 21:30h. exhibició de les colles de foc i a continuació encesa de la façana del Castell. Tot seguit inici del correfoc per c. Joan Roig i Piera, c. Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. Jacint Verdaguer, c. Nou, c. del Mig, c. de l’Església, pl. de Santa Maria, pg. Narcís Bardají i arribada al Centre Social.

 

A partir de les 24h., a la plaça del Centre Social, concert amb el grup Zàping. Hi haurà servei de bar.

 

Diumenge, 26 de juliol

 

A les 19h. a la plaça dels Pobles d’Espanya 31a Trobada de Gegants. A les 19:30 sortida de la cercavila : pl. dels Pobles d’Espanya, c. Verge de Montserrat, pg. Narcís Bardají, c. Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. Jacint Verdaguer,  c. del Mig, c. Església, pl. de Santa Maria i arribada a la plaça de la Vila on hi haurà una ballada conjunta de totes les parelles de gegants.

 

Tot seguit, a la pl. del Centre Social, sopar de germanor i a les 22:00 havaneres amb el grup “Sons de l’Havana”.

 

Venda de tiquets al Centre Social amb servei de bar.

 

Dimecres, 29 de juliol

 

A les 21h. a l’església de Santa Maria de Cubelles, concert “Serenates” amb Oscar Alabau, violoncel, Joan Pàmies, director i l’Orquestra de Cambra Catalana.

 

Dijous, 30 de juliol

 

A les 11h. a l’església de Santa Maria de Cubelles, Missa Solemne,concelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes en honor dels Sants Patrons de la vila, Sant Abdón i Sant Senén i amb l’assistència de les autoritats municipals.

 

A la sortida, mostra de tocs de campanes a càrrec dels campaners de Sitges i Cubelles

 

A partir de les 18:30h.  a la pl. de la Vila, 4a Mostra de Pallassos.

 

A partir de les 19h. a la pl. Jaume Marsé, Musclada Popular organitzada per l’Associació d’Hosteleria i Comerç de Cubelles.

 

Dissabte, 1 d’agost

 

A les 20 hores, 7a Caminada Nocturna des de Cubelles fins a Comarruga. Sortida a l’espai natural del riu Foix passant pel pg. de la Mar Mediterrània, Cunit, Segur de Calafell, Calafell, Sant Salvador i arribada a Comarruga, a la zona del llac artificial d’aigües termals. Dificultat baixa. Tornada amb autocar. Organitza: Fauna de Cubelles. 

 

Galeria fotogràfica

 

Festa petita 2015

 


  • Mes de celebració: Juliol
Centra els elements al mapa

  • Cartell FM petita 2015

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023