INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Ple Abril 2018

  El Ple aprova per unanimitat implantar el sistema de vídeo-acta

  18 d'abril de 2018

  La sessió plenària ordinària del mes d’abril celebrada el dia 17 va ser la primera feta íntegrament amb el sistema de vídeo-acta, que va rebre el suport unànime de tots els membres del Consistori en la seva aprovació, lligada a la modificació del reglament de Participació. A més, el nou sistema, que permetrà suprimir les actes en paper per donar la mateixa validesa legal a l’acta en format vídeo amb les intervencions literals dels membres de la Corporació, també permet l’emissió...

 • Fira Medieval

  Un Cubelles Medieval d’èxit consolidat, malgrat el mal temps

  12 d'abril de 2018

  La 7a edició de la Fira Cubelles Medieval ha conclòs confirmant que està plenament consolidada en el calendari festiu del municipi ja que, malgrat les inclemències meteorològiques del cap de setmana en què va tenir lloc, es va reeditar el volum de públic de l’edició anterior. Segons dades de l’empresa organitzadora, M21Eventos, es van superar els 20.000 visitants pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de fira.

 • Pista exterior Poliesportiu

  La pista exterior del Poliesportiu es cobrirà amb una coberta

  10 d'abril de 2018

  La pluja ja no serà causant de la suspensió de l’activitat esportiva que té lloc a la pista exterior del Poliesportiu municipal, ja que a petició de la regidoria d’Esports es construirà una coberta un cop ja se n’ha redactat el projecte executiu. Aquest nou equipament no tan sols donarà resposta a les necessitats esportives en cas d'inclemències meteorològiques, ja que també s'hi permetran actes de caire social i cultural com ara concerts, sopars populars, ballades de sardanes... i...

 • Logo SOLCUB Horitzontal

  Nova edició del Programa 30 Plus

  21 de març de 2018

  El SOLCUB (Servei d’Orientació Laboral de Cubelles) s’adhereix a la segona edició del Programa 30 plus que ja es va executar l’any passat amb molt èxit, mentre que enguany s’està treballant per la contractació de 30 persones al municipi.

 • cap de setmana de xatonada

  300 racions venudes a la 17a Xatonada popular

  27 de febrer de 2018

  La 17 edició de la Xatonada popular de Cubelles va finalitzar amb la venda de 300 racions del plat més genuí del Penedès, el xató, que estava servit pels restaurants Armengol i Fermin’s. La pastisseria Casas també gairebé va exhaurir la totalitat de postres que havien preparat. Pel que fa als tradicionals concursos de mestres xatonaires ens guanyadors en categoria infantil van ser:
  3r: Mireia Vila Gil2n: Santi Martin Aguilar1r: Pau Domingo Rodriguez 
  I en categoria adult:
  3r: Josep Maria...

 • preinscripció escolar

  Informació de la preinscripció del curs 2018-2019

  22 de febrer de 2018

  El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria s'iniciarà a finals de la primera setmana o la segona d'abril, tal com es va comunicar fa uns dies als representants dels municipis. 
   
  Aquest calendari respon als canvis organitzatius següents:
  El Departament redueix el calendari del procés gairebé un mes, d'acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

 • Dinamització Econòmica

  El SOLCUB s’adhereix al programa Ubicat de suport a persones aturades

  21 de febrer de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles, conjuntament amb Sitges, Canyelles i Olivella, es beneficiarà del programa Ubicat que subvenciona el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, un servei d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. L’acord suposa la contractació d’una tècnica que, amb el recolzament dels serveis locals d’ocupació, durà a terme el suport a les persones en situació d’atur -majoritàriament de llarga durada- les inactives i les...

 • SITMUN

  Tota la informació cartogràfica de Cubelles, en un clic

  15 de febrer de 2018

  Un dels elements bàsics per a la gestió de la informació territorial és la cartografia d'adreces. La majoria de les informacions utilitzades en el marc de les competències d’un ajuntament estan relacionades amb les dades d'adreces del municipi: padró d'habitants, cadastre, activitats, equipaments, turisme, mobilitat, accessibilitat, etc. 
   
  El projecte Actualització de la cartografia d'adreces postals del Catàleg de Concertació 2016 i desenvolupat maig-desembre 2017, ha tingut a principal...

 • Cementiri municipal

  Contractada la nova empresa que gestionarà el cementiri municipal

  9 de febrer de 2018

  L’empresa Gestió Integral de Cementiris de Nomber S.L. ha estat la guanyadora del procés de licitació pública de prestació del servei de cementiri municipal de Cubelles pels propers quatre anys, amb un any més de pròrroga. El contracte estableix que la despesa màxima serà de 174.240 euros, aproximadament un 15% menys respecte el contracte anterior.
   
  En el nou contracte estableix que l’horari del cementiri passarà a ser al següent:
  Hivern
  de dimarts a dissabte de 9 a 18 h.

 • Desmantellament tèrmica gener18

  Avancen els treballs de desmantellament de la central tèrmica

  7 de febrer de 2018

  Unes imatges preses per Endesa a finals de gener amb un dron permeten veure com avancen els treballs de desmantellament de la Central Tèrmica del Foix situada a Cubelles. Es pot apreciar a vista d’ocell la bastida que s’ha instal·lat a la corona superior de la xemeneia, com a inici dels treballs de desmuntatge de la infraestructura que s’ha d’anar fent per fases de la part superior al peu. 
   
  Els treballs d’enderroc de la infraestructura continuen a bon ritme, i ara s’ha començat...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023