INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Façana nova de l'Ajuntament

  Ajuntament i Pàdel Indoor Cubelles es reuneixen per posar en comú la situació actual de l’activitat

  26 d'abril de 2019

  Responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament de Cubelles van rebre el passat dimecres 24 d’abril representants de l’empresa Pàdel Indoor Cubelles (PIC) en relació a l’ordre de cessament i clausura de l’activitat en trobar-se en situació d’il·legalitat en base a la normativa urbanística de l’enclavament on es troba situada. Per part del PIC van personar-se l’administrador de l’activitat, l’enginyer redactor de la documentació tècnica i dos advocades que van reconèixer...

 • Reunió propietaris forestals abril 2019

  Ajuntament i propietaris forestals es reuneixen per valorar l'adhesió a l'ADF Garraf

  18 d'abril de 2019

  La regidoria de Medi Ambient va convocar, recentment, els prop de 200 propietaris forestals de Cubelles, amb l'objectiu de posar sobre la mesa l'opció d'adherir aquests boscos a l'àmbit de protecció de l'ADF Garraf. A la trobada, que es va portar a terme al Centre Social Joan Roig i Piera, va aplegar uns 40 propietaris forestals de Cubelles.

 • TRACA campanya

  El TRACA engega una campanya de prevenció sobre el consum de begudes energètiques

  1 d'abril de 2019

  El Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA, desenvolupat pels ajuntaments d’Olivella, Canyelles i Cubelles i el Consell Comarcal del Garraf, engega una campanya de prevenció sobre el consum de begudes energètiques.

 • preinscripció escolar

  Comença la preinscripció escolar per al curs 2019-2020

  29 de març de 2019


   
  A partir del divendres 29 de març comença el període de preinscripció escolar per al curs lectiu 2019-2020. Abans de fer la matrícula, per accedir al primer curs del segon cicle de l'educació infantil o per ser admès per primera vegada en un centre, en primer lloc cal fer la preinscripció, és a dir, presentar la sol·licitud d'admissió al centre. Per fer la preinscripció cal:
  conèixer el calendari del procés, consultar els centres, conèixer els criteris de prioritat amb què...

 • Micro d'or i Altaveu Ràdio Cubelles

  Ràdio Cubelles celebra el 38è aniversari

  18 de març de 2019

  Ràdio Cubelles celebrarà el divendres 22 de març el seu 38è aniversari. Aquest dia, la degana de les emissores municipals del Garraf, oferirà al matí un programa especial en directe des de la plaça del Mercat dedicat a repassar-ne la història. L'espai radiofònic oferirà una taula rodona amb la participació de diversos col·laboradors actuals i de diverses èpoques passades. L'espai comptarà amb uns convidats especials, els membres del grup 'Muy Stone', que tocaran diversos temes del seu...

 • 2n cicle de xerrades portada

  Comença el 2n cicle de xerrades per a adolescents, joves i famílies

  11 de març de 2019

  La regidoria de Joventut engega el segon cicle de xerrades on es tracten temes que afecten o poden afectar les persones adolescents i joves i les seves famílies, que s’organitza amb l’objectiu de donar eines per l’acompanyament a adolescents i joves en aquesta etapa vital.

 • Platja llarga

  El Govern municipal i Costes acorden aportar sorra a la platja Llarga

  8 de març de 2019


   
  El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, va rebre el passat 5 de març la visita de Sixto Martínez, , cap de la delegació provincial de Costes, depenent del Ministeri de Medi Ambient, per concretar les actuacions que l’organisme estatal portarà a terme al litoral de Cubelles. El passat mes de maig, Hugué es va reunir amb Costes per reclamar accions per la problemàtica de la regressió de la sorra a la platja Llarga, millorar la protecció de la desembocadura del riu Foix i...

 • plaça Anxaneta

  Contractades les reformes de les places Catalunya i de l’Anxaneta

  26 de febrer de 2019

  La reforma de la plaça de l’Anxaneta (Santa Maria) i la plaça Catalunya (barri Marítim) ja han estat contractades i les obres començaran un cop es faci el consignament pressupostari i s’allargaran per un període d’entre quatre mesos i quatre mesos i mig.

 • preinscripció escolar

  Publicat el calendari de preinscripció escolar per al curs 2019-2020

  26 de febrer de 2019

  El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha publicat el decret que estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics. La principal novetat és que s'eliminen els criteris de prioritat complementaris següents:
   
  Que l'alumne o alumna tingui una malaltia crònica que afecta el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs. Que el pare, mare, tutors o germans hagin estat escolaritzats al centre...

 • Cartell TRACA Carnaval

  El TRACA engega una nova campanya sobre el respecte a les dones i persones LGTBI durant el Carnaval

  11 de febrer de 2019

  El Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA impulsa una la campanya de sensibilització Jo miro la festa amb Respecte, i tu? que dona continuïtat a les dues campanyes anteriors amb el mateix lema. La iniciativa es llençarà coincidint amb les festes de Carnaval dels diferents municipis, amb l’objectiu de promoure espais d’oci lliures d’agressions per motiu de gènere i d’opció sexual.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023