INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Construcció pista tennis 2

  Comença la construcció de la pista de tennis número 7

  23 de novembre de 2018

  Les iniciatives guanyadores de la primera edició del projecte de pressupostos participatius van prenent forma. La segona opció més votada l’any passat, amb 131 vots, va ser la construcció de la pista de tennis número 7 i ara ha començat l’execució d’aquesta obra al Poliesportiu municipal. A banda de la pista de tennis del tipus greenset, també s’equiparà amb la instal·lació de l’enllumenat corresponent.

 • Audiència pressupostos 2019

  El Govern presenta els comptes municipals 2019 a la ciutadania

  14 de novembre de 2018

  El Govern municipal de l'Ajuntament de Cubelles ha presentat en audiència pública el pressupost municipal per a l'exercici 2019. La sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera ha estat l'escenari on el regidor d'Hisenda, Raül Mudarra, i l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, han presentat els comptes tant al públic assistent com a aquelles persones que l'han seguit en directe a través del canal municipal de YouTube.

 • Conveni Càritas 2018

  L’Ajuntament i Càritas signen un conveni de col·laboració en matèria de serveis socials

  12 de novembre de 2018

  El passat 9 de novembre reunits l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la regidora de Benestar social, Noemí Cuadra, amb el coordinador de Càritas Josep Marcillas acompanyat de mossèn Joaquim Lluís, president de l'entitat, van formalitzar la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Consistori i l’entitat de beneficència a nivell local. D’aquesta manera s’aconsegueix formalitzar administrativament els termes i condicions de la col·laboració que duu a terme Càritas en...

 • Pla zonal camins Garraf

  La carretera de Mas Trader i el camí de les Tortes s’unificaran i es convertiran en carretera local

  9 de novembre de 2018

  Quatre camins de la comarca del Garraf s’han incorporat a la proposta del Pla zonal de carreteres locals de la demarcació de Barcelona, després de diverses fases de consultes i reunions. Així ho van comunicar representants de la Diputació de Barcelona -ens redactor del pla- en una reunió celebrada dimarts passat, amb la participació de representants del Consell Comarcal del Garraf i dels municipis de Cubelles,  Olivella, Canyelles i Sitges, que han quedat inclosos a la proposta definitiva.
   
  El...

 • PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019.jpg

  Publicades les propostes guanyadores dels Pressupostos participatius 2019

  7 de novembre de 2018


   
   
   
   
   

  Sessió retorn Pressupostos Participatius Cubelles 2019 from Ajuntament de Cubelles

 • Cotxe policia local hibrid

  Nous vehicles híbrids per a la Policia Local

  7 de novembre de 2018

  La Policia Local de Cubelles ja disposa de dos nous vehicles per desenvolupar la seva tasca diària de patrulla pels carrers del municipi. Aquests cotxes s’incorporen a través d’un rènting, de manera que substituiran dos vehicles actuals i un tercer abans d’acabar l’any.
   
  Els nous cotxes patrulla son de la marca Toyota, models Prius i Rav4, i de tecnologia híbrida, que alterna l’ús de gasolina amb el motor elèctric, sent molt més respectuós amb el medi ambient.

 • Institut Cubelles

  La regidoria de Joventut ofereix tallers de cinema als instituts de Cubelles

  7 de novembre de 2018

  La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat la contractació del taller de ciema que es durà a terme als instituts de Cubelles. Ja fa alguns cursos que la regidoria de Joventut l’ofereix a l’INS Les Vinyes emmarcat en l’assignatura optativa que s’imparteix a l’alumnat de 3r d’ESO, una iniciativa que s’inclou en el Catàleg de Tallers i activitats formatives de l’àmbit cultural que posa a l'abast dels municipis la Diputació de Barcelona
   
  Es tracta d’una activitat pràctica...

 • Simulació del primer projecte de la nova biblioteca

  El Govern municipal planifica les inversions a acomplir en el darrer tram del mandat

  6 de novembre de 2018

  Els grups municipals que conformen el Govern (UC-11, ERC, CiU i ICV) i l’equip tècnic de l’Ajuntament de Cubelles han planificat el calendari d’inversions per executar en el tram final del mandat. Les principals són la construcció de la biblioteca, la rehabilitació del passeig Marítim, la minimització dels abocaments al riu Foix i l’inici de les tasques de rehabilitació de Can Travé.

 • conveni CNL

  Signat el conveni de col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística

  31 d'octubre de 2018

  Signat el conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i  l'Ajuntament de Cubelles per promoure el programa Voluntariat per la Llengua. 
   
  Cubelles ja fa deu anys que participa en el Voluntariat per la llengua a través del Punt de Trobada del VxL, al Centre Social Joan Roig i Piera, on es fa una trobada els tercers dijous de cada mes, a les 19.00 h. La trobada mensual és oberta a tota la població que vulgui parlar i practicar el català i consisteix...

 • Inundació pont Arles Tec 31-10-18

  AFECTACIÓ VIÀRIA PER LA PLUJA

  31 d'octubre de 2018

  Actualització 13:17 pm   ⚠️PRECAUCIÓ - AFECTACIÓ VIÀRIA PER LA PLUJA   ⛔ Tallat el ponts de sota la via passeig Fluvial (banda camions).   ⛔ Tallat el pont d'Arles de Tec.   ⬆️ Oberta la circulació de vehicles pel pont c. Estació/av. Mediterrani.   ⬆️ Reoberta l'avinguda del Prat /Jaume I per caiguda d'un arbre sobre la calçada.   ⛔ Tallat el pas pel c. Salze (Les Estoreres) per l'aigua la baixada d'aigua per la riera del Foix.   ⛔ Tallat...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023