INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Bandera Blava Cubelles

  La platja Llarga, guardonada novament amb la Bandera blava

  15 de juny de 2020

  La Platja Llarga de Cubelles ha estat guardonada de nou amb la Bandera blava que acredita la qualitat tant de la sorra, com de l'aigua i els serveis que s'ofereixen a les persones usàries, en especial l'accessibilitat, la sostenibilitat i el servei de salvament. Degut a l'estat d'alarma provocat per la covid-19, encara està per determinar la data de col·locació del distintiu que concedeix la Fundació Europea per a l’Educació Ambiental.

 • joemquedoacubelles

  #JoEmQuedoACubelles, lema de la nova campanya turística municipal

  12 de juny de 2020


   
  La regidoria de Turisme ha iniciat una nova campanya de promoció turística del municipi sota el nom i etiqueta #JoEmQuedoACubelles. L'objectiu és posicionar la vila cara l’estiu 2020 com una destinació familiar i tranquil·la, que compta amb unes de les millors platges, accessibles i sense zona blava. En definitiva, la millor opció de destinació de platja de la Vegueria del Penedès per aquest estiu.

 • Comerç

  L’Ajuntament ha rebut 184 sol·licituds per als ajuts al lloguer comercial i de l’habitatge habitual

  11 de juny de 2020

  La convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer comercial i de l’habitatge habitual, que va finalitzar el 3 de juny, s’ha tancat amb un total de 184 sol·licituds, de les quals 128 corresponen a ajuts pel lloguer comercial i 56 per a l’habitatge habitual. El personal de les regidories de Comerç i Benestar Social està ultimant la revisió de la documentació, que podria estar completada al llarg d’aquesta setmana, per poder iniciar el procés d’abonament dels ajuts.

 • Mosquit tigre

  Diputació de Barcelona i Ajuntament endeguen una nova campanya contra la proliferació del mosquit tigre

  9 de juny de 2020

  Les pluges de la primavera i l’augment de temperatures comporten l'aparició, novament, del mosquit tigre; una espècie que té la capacitat d'actuar com a vector d'algunes malalties. La col·laboració ciutadana és molt important per evitar la proliferació del mosquit i, és en aquest sentit, que cal seguir les següents recomanacions:
   
  Buidar els plats dels testos mínim cada cinc dies. Fer córrer l’aigua pels desguassos dels patis cada cinc dies i mantenir la superfície neta de...

 • Abellarol

  Tornen les visites guiades a la recerca de l’Abellarol

  8 de juny de 2020

  La regidoria de Turisme ha recuperat les visites guiades a la recerca de l’Abellerol, que tindran lloc tots els dimecres a la tarda durant els mesos de juny i juliol amb un màxim de 20 persones (almenys mentre es mantingui la fase 2 del pla de desconfinament).

 • Platja gossos

  Reobert l’espai per a gossos de la platja de Les Salines

  6 de juny de 2020

  La regidoria de Medi Ambient ha informat que a partir del dissabte 6 de juny ha quedat reobert l'espai per a gossos de la platja de Les Salines, que havia quedat tancat arrel de la declaració de l'estat d'alarma per a prevenir l'expansió de la COVID-19. 
   
  Només es pot accedir amb gossos a aquest espai de la platja de Les Salines, complint la normativa de l'espai i les mesures preventives de la distància social de 2 metres entre persones no convivents, utilitzar mascareta en cas de no poder...

 • Negocis tancats pel confinament

  Oberta la sol·licitud d'ajuts per a la contractació de persones aturades

  4 de juny de 2020

  L'Ajuntament de Cubelles ha obert el període de sol·licitu d'ajuts perquè les empreses, comerços i autònoms, ja siguin persones físiques o jurídiques, puguin sol·licitar la subvenció per al foment de noves contractacions laborals de persones desocupades i la creació de petites empreses com a mesura d'estímul de l'ocupació arran de la crisi de la COVID-19.

 • Ja puc sortir de casa

  La regidoria de Salut obsequiarà els infants amb el llibre 'Ja puc sortir de casa' sobre nous hàbits arran de la COVID-19

  4 de juny de 2020

  Els nens i nenes de Cubelles, entre 3 i 9 anys, poden obtenir gratuïtament el conte Ja puc sortir de casa, que la regidoria de Salut ha adquirit amb l'objectiu de donar respostes als més petits de la casa en relació al coronavirus, d’una manera gràfica i expressada en forma de relat. Així, es poden aprendre nous hàbits per a diferents situacions: a casa, al carrer, a casa dels avis, d’amics, al parc, a l’escola, al cinema, als centres comercials, etc.

 • Imatge exterior del CAP

  Noves mesures per a una atenció segura post covid-19 a l'atenció primària

  4 de juny de 2020

  Des del passat 1 de juny s’ha iniciat la descentralització de l'activitat presencial als CAP del territori, amb la prioritat d'oferir centres de salut segurs i una atenció amb seguretat. La situació de crisi sanitària de la covid-19 ha obligat a tot el sistema sanitari i especialment a l’atenció primària a adaptar-se per donar resposta a la nova situació. En aquest nou escenari, es prioritzarà l’atenció i seguiment dels pacients de manera proactiva des dels CAP, es potencien les formules...

 • Façana Centre Social

  Es reprén l'atenció presencial per al servei d'habitatge amb cita prèvia telemàtica

  4 de juny de 2020

  A partir del proper dilluns dia 7 de juny es reactiva l'atenció presencial per al servei d'habitatge que s'ofereix al Centre Social Joan Roig i Piera i que està gestionat pel Consell Comarcal del Garraf. Les visites tindran lloc els dilluns i dimecres de 9 a 14 h i caldrà cita previa per via telemàtica a través del web municipal.   També la setmana vinent, a partir del proper dijous 11 de juny, es reactiva l'atenció presencial per al servei de primera acollida de 8.30 a 14.00 h. i també...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023