Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Infografia fase 1

  Cubelles entra en la fase 1 del desconfinament

  18 de maig de 2020


   
  El municipi de Cubelles entra el 18 de maig en la fase 1 de desconfinament, després que el govern espanyol hagi atès la petició de la conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya per ampliar als municipis del Garraf, el Baix i l'Alt Penedès, entre d'altres, d'aquesta fase que ja s'aplica a les Terres de l'Ebre, Alt Pirineu i Aran i Camp de Tarragona. 
   
  Les principals novetats en de la fase 1 és que es permeten les trobades de fins a 10 persones a casa i a l'espai públic,...

 • Exposició Charlie Rivel

  L’Exposició Permanent d’en Charlie Rivel se suma al Dia Internacional dels Museus

  15 de maig de 2020

  Una exposició fotogràfica virtual és una de les propostes de l’Exposició Permanent d’en Charlie Rivel per a commemorar el Dia Internacional dels Museus, que se celebra el proper 18 de maig. Aquesta activitat, a més, pretén ser el punt de partida de la commemoració del 30è aniversari de l’exposició dedicada al fill més il·lustre de Cubelles, el pallasso Charlie Rivel, i a la seva filla, l’amazona i artista de circ Paulina Schumann.

 • Llar d'infants La Draga

  Obert el període de preinscripció a la llar d'infants municipal La Draga

  13 de maig de 2020

  Del 13 al 22 de maig restarà obert el període de preinscripció a la llar d'infants municipal La Draga per al primer cicle d'educació infantil (0-3 anys). A causa de la pandèmia de la COVID-19, enguany es permet també la tramitació telemàtica, tot i que es manté la presencial, havent de demanar cita prèvia.

 • Antena telefonia

  La Junta de Govern acorda la suspensió de llicències per a la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil i telecomunicacions

  13 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat suspendre l’atorgament de llicències per a la col·locació d’antenes de telefonia mòbil i telecomunicacions mentre es procedeix a la modificació del Pla Especial per a l’Ordenació dels emplaçaments de les instal·lacions de telefonia mòbil i de radiocomunicació, vigent des de l’abril de 2006.

 • Estació Cubelles

  Iniciades les obres per tancar perimetralment les vies de tren

  12 de maig de 2020

  ADIF ha iniciat les obres de tancament perimetral de les vies del tren en aquells trams de Cubelles on encara s'hi podia accedir a peu. Aquesta actuació és el darrer pas d'unes negociacions iniciades per l'Ajuntament de Cubelles l'any 2015 que van desembocar en la signatura d'un conveni, l'any 2018, i que culminarà amb l'actual execució dels treballs de millora de la seguretat amb la instal·lació d'unes tanques que aïllin l'accés a les vies del tren.

 • Setmana sense fum 2020

  La regidoria de Salut se suma a la XXI Setmana sense fum

  12 de maig de 2020

  La regidoria de Salut de l'Ajuntament de Cubelles se suma a la campanya de la Setmana Sense Fum, que té lloc del 25 al 31 de maig. La iniciativa, que arriba enguany a la vint-i-unena edició, està impulsada per la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), en la que es va involucrar la Federació de Municipis de Catalunya, juntament amb altres entitats locals, per unificar els missatges del Dia mundial sense tabac que...

 • Corriol camanegre (foto: GEPEC)

  La platja de les Gavines, tancada per la presència de corriol camanegre

  8 de maig de 2020

  La secció de Biodiversitat i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Cubelles de la necessitat de tancar la platja de Les Gavines i la de Les Salines de Cubelles, d’acord amb la normativa de protecció de la fauna (veure documentació adjunta), per protegir al corriol camanegre. La presència d’aquesta au autòctona de la zona ha proliferat enguany gràcies a la poca presència humana com a producte del confinament...

 • Institut Cubelles

  La preinscripció escolar per l'educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig

  8 de maig de 2020


   
  Del 13 al al 22 de maig mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO). Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID-19, tindrà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials.

  Com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online,...

 • Mosquit tigre

  Nova campanya de la Diputació de Barcelona per lluitar contra el mosquit tigre

  7 de maig de 2020

  La Diputació de Barcelona, a través del Servei de Salut Pública, ha engegat una nova campanya emmarcada en les accions de lluita contra el mosquit tigre. Es tracta de l’edició del conte infantil en format pdf A la caça del mosquit ratllat, que pretén donar a conèixer el mosquit tigre i fomentar el civisme i la cooperació dels infants i les seves famílies en la lluita contra aquest insecte mitjançant consells i recomanacions per evitar la seva propagació.

 • APARCAMENT PLAÇA MERCAT.JPG

  Les parades d'alimentació del mercat ambulant tornen a obrir el divendres 8 de maig

  6 de maig de 2020

  Aquest divendres, 8 de maig, reobre el mercat setmanal després de la seva suspensió a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19 del passat 13 de març. Amb l’acord del Govern municipal, s’ha decidit tornar a celebrar el mercat setmanal dels divendres per parades d’alimentació seguint totes les directrius i mesures de seguretat decretades en l'actual fase de desconfinament.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023