INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • 2a Nit Esport

  La 2a Nit de l’Esport guardona els èxits de l’esport local la passada temporada

  30 d'octubre de 2018

  La regidoria d’Esports va fer menció als èxits esportius dels esportistes i entitats locals que van excel·lir la temporada passada. Més de 500 persones van assistir com a públic a l’entrega dels guardons de mà del regidor d’Esports, Narcís Pineda i l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll.
   
  Reviu la gala amb la transmissió de Canal Blau.
   

 • Jardins Can Travé

  El ple del Consell Comarcal del Garraf aprova el projecte de rehabilitació dels Jardins de Can Travé

  30 d'octubre de 2018

  El ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, va aprovar inicialment la rehabilitació de la instal·lació de la il·luminació i el nou sistema de rec dels jardins de Can Travé en el marc del projecte Garraf: camins, patrimoni i natura.

 • Imatge de la plaça de Catalunya

  Aprovats els plecs de les obres de reforma de la plaça de Catalunya i passatge de l'Anxaneta

  26 d'octubre de 2018

  La Junta de Govern Local va aprovar els plecs que han de regir l’adjudicació de les obres de remodelació de les plaça de Catalunya, a la zona Marítima, i el passatge de l’Anxaneta, entre l’Eixample i Santa Maria. Les dues reformes, els projectes de les quals es van aprovar inicialment al març, tenen un pressupost de 206.331,46€.

 • Pista exterior Poliesportiu

  Aprovada la licitació de la primera fase de les obres per cobrir la pista exterior del Poliesportiu

  26 d'octubre de 2018

  El Govern municipal ha aprovat la licitació de la primera fase del projecte per cobrir la pista exterior del Poliesportiu, aprovat el passat mes d’abril. Les obres, que s’executaran al 2019, tenen un pressupost total de 245.047,64€, dels quals 50.000 provenen d’un crèdit a interès del 0% de la Diputació de Barcelona.

 • Instal·lacions de la Policia Local de Cubelles

  La Policia Local deté un home per temptativa de robatori amb intimidació

  24 d'octubre de 2018

  La Policia Local de Cubelles va detenir la tarda del 23 d’octubre un home acusat d’intent de robatori amb intimidació. Una trucada ciutadana va alertar els agents d’un intent de robatori en un supermercat del passeig Narcís Bardají amenaçant la caixera amb un ganivet de grans dimensions.

 • PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019.jpg

  Publicades les 32 propostes d’inversió als Pressupostos Participatius

  17 d'octubre de 2018

  Ja poden consultar-se al web municipal les 32 propostes validades i que podran votar-se del 22 al 29 d’octubre per destinar-hi els 150.000 euros del projecte de pressupostos participatius. En total van formalitzar-se 119 propostes, de les quals se’n van descartar 87:
  57 per no complir els requisits 13 per ser propostes repetides 17 per ser iniciatives ja previstes pel Govern municipal  
  Els criteris de selecció eren els següents:
  Ser de competència municipal. Ser actuacions referents...

 • Centre Violeta

  Nou curs de coneixements de la societat catalana per a persones nouvingudes a Cubelles

  16 d'octubre de 2018

  En el marc del Servei de Primera Acollida, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf als municipis de menys de 20.000 habitants, s’ha programat a Cubelles un curs formatiu per a persones nouvingudes.

 • Ple octubre 2018

  El Ple aprova el compte general del 2017 i una reducció de l’IBI del 3%

  10 d'octubre de 2018

  La sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera ha acollit aquest dimarts la darrera sessió plenària de caràcter extraordinari on s'hi van debatre diverses qüestions de caire preferentment econòmic.

 • Pista exterior Poliesportiu

  La Diputació de Barcelona concedeix crèdits per valor de 175.000 euros

  1 d'octubre de 2018

  En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit dos crèdits a l’Ajuntament de Cubelles per a finançar inversions de l’enllumenat (125.000 €) i per a la millora de les instal·lacions esportives, amb la coberta de la pista esportiva (50.000 €).

 • Paneroles

  Realitzada la segona actuació intensiva al municipi per eradicar les paneroles del clavegueram

  8 d'agost de 2018

  L’arribada de l’estiu i la calor suposa la proliferació de fauna típica d’aquesta època de l’any, amb l’aparició d’algunes espècies molestes per a les persones com els mosquits, les meduses i les paneroles. El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram que realitza l’empresa contractada pel Consistori que s’encarrega del control integrat de plagues a la via pública i als espais i equipaments municipals.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023