Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Terrasses mota covid19

  L’Ajuntament regula l’ampliació de les terrasses per afavorir l’activitat de la restauració

  28 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles ha permès l’ampliació de les terrasses dels establiments de restauració de Cubelles, que va anunciar recentment, per afavorir la reactivació d’aquest sector, molt castigat pel tancament decretat arran de la declaració de l’estat d’alarma i com a mesura preventiva de l’expansió de la COVID-19. Aquesta ampliació s’ha fet, fins i tot, retirant espai públic dedicat al trànsit rodat per a guanyar-lo per a les persones i l’ús de les terrasses.

 • OPIC

  L'OPIC manté la tramitació electrònica del registre i el padró municipals

  26 de maig de 2020

   
   
  Atenció telefònica
  De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 h. al telèfon 93 895 03 00 ext. 1262
   
   
  Tramitar per mitjans electrònics serveis de Registre General i Padró:
   
  Si disposeu de certificat digital:

   
   
  Si no disposeu de certificat digital:
  Podeu donar-vos d'alta a idCAT MÒBIL, de la Generalitat de Catalunya, només amb el vostre DNI i la targeta sanitària CatSalut.
   
  Ara ja pots anar a l’OVAC (enllaç).

 • Cementiri municipal

  El Cementiri municipal reobre les seves portes

  22 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles i Altima, empresa que gestiona el Cementiri municipal, han anunciat que des d’aquesta setmana s’ha normalitzat el servei per tal que la població pugui visitar els seus difunts. L’equipament obrirà de dimarts a divendres, de 10.00 h. a 13.00 h. i de 15.00 h. a 18.00 h., i els dissabtes, diumenges i festius de 10.00 h. a 13.00 h. Com ja era habitual, els dijous tot el dia i els diumenges al matí hi haurà servei de consergeria.

 • platja Cubelles

  Cubelles planifica les mesures per obrir les platges amb seguretat aquest estiu

  22 de maig de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles s’ha sumat a la Taula de municipis per a un litoral sostenible, juntament amb les viles de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cunit, Calafell, El Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que representen 110 km del litoral mediterrani. L’objectiu de la taula, que representa una unitat geogràfica del litoral mediterrani, són els de treballar per una...

 • Ple telemàtic maig (2)

  El Ple de l'Ajuntament aprova per unanimitat una moció demanant un nou hospital comarcal

  20 de maig de 2020

   
   
  Cubelles va viure dimarts 19 de maig la primera sessió plenària telemàtica de la seva història a causa de les mesures derivades de l'estat d'alarma per la pandèmia de la COVID-19. Tret de l'Alcaldessa, Rosa Fonoll, que va participar del Ple des de l'Ajuntament comptant amb l'assistència tècnica del departament de Comunicació i TIC, la resta de regidors i regidores, així com la Secretària general i la Interventora municipal, van ser-hi presents des de les seves llars a través...

 • sorra platja Llarga 1.jpg

  En marxa l'aportació de sorra a la platja Llarga per pal·liar els efectes del temporal Gloria

  19 de maig de 2020

  El departament de Costes i Medi Marí, depenent del Ministeri per a la Trancisió ecològica i el Repte demogràfic, està actualment executant l'aportació de sorra a la platja Llarga a la que va comprometre's per tal de pal·liar els efectes del temporal Gloria sobre el litoral de Cubelles el passat mes de gener. Al llarg de la setmana, s'extreurà la sorra d'altres platges que no van patir els efectes del Gloria per tal de repoblar la platja Llarga, una de les més malmeses de la zona per les...

 • Rutes urbanes Cubelles

  Turisme presenta quatre rutes urbanes per donar a conèixer els monuments i edificis més emblemàtics de la vila

  18 de maig de 2020

  La regidoria de Turisme ha presentat quatre noves rutes urbanes per recórrer a peu pel municipi i conèixer els monuments i edificis més emblemàtics de Cubelles. Els itineraris han estat creats amb la finalitat per poder-los completar per lliure, amb la família, parelles o amics. Es poden resseguir en qualsevol moment de l’any i són aptes per a tota mena de públics.

 • Infografia fase 1

  Cubelles entra en la fase 1 del desconfinament

  18 de maig de 2020


   
  El municipi de Cubelles entra el 18 de maig en la fase 1 de desconfinament, després que el govern espanyol hagi atès la petició de la conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya per ampliar als municipis del Garraf, el Baix i l'Alt Penedès, entre d'altres, d'aquesta fase que ja s'aplica a les Terres de l'Ebre, Alt Pirineu i Aran i Camp de Tarragona. 
   
  Les principals novetats en de la fase 1 és que es permeten les trobades de fins a 10 persones a casa i a l'espai públic,...

 • Exposició Charlie Rivel

  L’Exposició Permanent d’en Charlie Rivel se suma al Dia Internacional dels Museus

  15 de maig de 2020

  Una exposició fotogràfica virtual és una de les propostes de l’Exposició Permanent d’en Charlie Rivel per a commemorar el Dia Internacional dels Museus, que se celebra el proper 18 de maig. Aquesta activitat, a més, pretén ser el punt de partida de la commemoració del 30è aniversari de l’exposició dedicada al fill més il·lustre de Cubelles, el pallasso Charlie Rivel, i a la seva filla, l’amazona i artista de circ Paulina Schumann.

 • Llar d'infants La Draga

  Obert el període de preinscripció a la llar d'infants municipal La Draga

  13 de maig de 2020

  Del 13 al 22 de maig restarà obert el període de preinscripció a la llar d'infants municipal La Draga per al primer cicle d'educació infantil (0-3 anys). A causa de la pandèmia de la COVID-19, enguany es permet també la tramitació telemàtica, tot i que es manté la presencial, havent de demanar cita prèvia.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023