Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Cotxe policia local hibrid

  Nous vehicles híbrids per a la Policia Local

  7 de novembre de 2018

  La Policia Local de Cubelles ja disposa de dos nous vehicles per desenvolupar la seva tasca diària de patrulla pels carrers del municipi. Aquests cotxes s’incorporen a través d’un rènting, de manera que substituiran dos vehicles actuals i un tercer abans d’acabar l’any.
   
  Els nous cotxes patrulla son de la marca Toyota, models Prius i Rav4, i de tecnologia híbrida, que alterna l’ús de gasolina amb el motor elèctric, sent molt més respectuós amb el medi ambient.

 • Institut Cubelles

  La regidoria de Joventut ofereix tallers de cinema als instituts de Cubelles

  7 de novembre de 2018

  La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat la contractació del taller de ciema que es durà a terme als instituts de Cubelles. Ja fa alguns cursos que la regidoria de Joventut l’ofereix a l’INS Les Vinyes emmarcat en l’assignatura optativa que s’imparteix a l’alumnat de 3r d’ESO, una iniciativa que s’inclou en el Catàleg de Tallers i activitats formatives de l’àmbit cultural que posa a l'abast dels municipis la Diputació de Barcelona
   
  Es tracta d’una activitat pràctica...

 • Simulació del primer projecte de la nova biblioteca

  El Govern municipal planifica les inversions a acomplir en el darrer tram del mandat

  6 de novembre de 2018

  Els grups municipals que conformen el Govern (UC-11, ERC, CiU i ICV) i l’equip tècnic de l’Ajuntament de Cubelles han planificat el calendari d’inversions per executar en el tram final del mandat. Les principals són la construcció de la biblioteca, la rehabilitació del passeig Marítim, la minimització dels abocaments al riu Foix i l’inici de les tasques de rehabilitació de Can Travé.

 • conveni CNL

  Signat el conveni de col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística

  31 d'octubre de 2018

  Signat el conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i  l'Ajuntament de Cubelles per promoure el programa Voluntariat per la Llengua. 
   
  Cubelles ja fa deu anys que participa en el Voluntariat per la llengua a través del Punt de Trobada del VxL, al Centre Social Joan Roig i Piera, on es fa una trobada els tercers dijous de cada mes, a les 19.00 h. La trobada mensual és oberta a tota la població que vulgui parlar i practicar el català i consisteix...

 • Inundació pont Arles Tec 31-10-18

  AFECTACIÓ VIÀRIA PER LA PLUJA

  31 d'octubre de 2018

  Actualització 13:17 pm   ⚠️PRECAUCIÓ - AFECTACIÓ VIÀRIA PER LA PLUJA   ⛔ Tallat el ponts de sota la via passeig Fluvial (banda camions).   ⛔ Tallat el pont d'Arles de Tec.   ⬆️ Oberta la circulació de vehicles pel pont c. Estació/av. Mediterrani.   ⬆️ Reoberta l'avinguda del Prat /Jaume I per caiguda d'un arbre sobre la calçada.   ⛔ Tallat el pas pel c. Salze (Les Estoreres) per l'aigua la baixada d'aigua per la riera del Foix.   ⛔ Tallat...

 • 2a Nit Esport

  La 2a Nit de l’Esport guardona els èxits de l’esport local la passada temporada

  30 d'octubre de 2018

  La regidoria d’Esports va fer menció als èxits esportius dels esportistes i entitats locals que van excel·lir la temporada passada. Més de 500 persones van assistir com a públic a l’entrega dels guardons de mà del regidor d’Esports, Narcís Pineda i l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll.
   
  Reviu la gala amb la transmissió de Canal Blau.
   

 • Jardins Can Travé

  El ple del Consell Comarcal del Garraf aprova el projecte de rehabilitació dels Jardins de Can Travé

  30 d'octubre de 2018

  El ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, va aprovar inicialment la rehabilitació de la instal·lació de la il·luminació i el nou sistema de rec dels jardins de Can Travé en el marc del projecte Garraf: camins, patrimoni i natura.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023