Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Instal·lacions de la Policia Local de Cubelles

  La Policia Local deté un home per temptativa de robatori amb intimidació

  24 d'octubre de 2018

  La Policia Local de Cubelles va detenir la tarda del 23 d’octubre un home acusat d’intent de robatori amb intimidació. Una trucada ciutadana va alertar els agents d’un intent de robatori en un supermercat del passeig Narcís Bardají amenaçant la caixera amb un ganivet de grans dimensions.

 • PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019.jpg

  Publicades les 32 propostes d’inversió als Pressupostos Participatius

  17 d'octubre de 2018

  Ja poden consultar-se al web municipal les 32 propostes validades i que podran votar-se del 22 al 29 d’octubre per destinar-hi els 150.000 euros del projecte de pressupostos participatius. En total van formalitzar-se 119 propostes, de les quals se’n van descartar 87:
  57 per no complir els requisits 13 per ser propostes repetides 17 per ser iniciatives ja previstes pel Govern municipal  
  Els criteris de selecció eren els següents:
  Ser de competència municipal. Ser actuacions referents...

 • Centre Violeta

  Nou curs de coneixements de la societat catalana per a persones nouvingudes a Cubelles

  16 d'octubre de 2018

  En el marc del Servei de Primera Acollida, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf als municipis de menys de 20.000 habitants, s’ha programat a Cubelles un curs formatiu per a persones nouvingudes.

 • Ple octubre 2018

  El Ple aprova el compte general del 2017 i una reducció de l’IBI del 3%

  10 d'octubre de 2018

  La sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera ha acollit aquest dimarts la darrera sessió plenària de caràcter extraordinari on s'hi van debatre diverses qüestions de caire preferentment econòmic.

 • Pista exterior Poliesportiu

  La Diputació de Barcelona concedeix crèdits per valor de 175.000 euros

  1 d'octubre de 2018

  En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit dos crèdits a l’Ajuntament de Cubelles per a finançar inversions de l’enllumenat (125.000 €) i per a la millora de les instal·lacions esportives, amb la coberta de la pista esportiva (50.000 €).

 • Paneroles

  Realitzada la segona actuació intensiva al municipi per eradicar les paneroles del clavegueram

  8 d'agost de 2018

  L’arribada de l’estiu i la calor suposa la proliferació de fauna típica d’aquesta època de l’any, amb l’aparició d’algunes espècies molestes per a les persones com els mosquits, les meduses i les paneroles. El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram que realitza l’empresa contractada pel Consistori que s’encarrega del control integrat de plagues a la via pública i als espais i equipaments municipals.

 • Inundació pont Arles de Tec

  Aprovat un projecte per reduir les inundacions per tempestes al carrer Millera i Arles de Tech

  6 d'agost de 2018

  La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat inicialment el projecte constructiu relatiu al tanc de laminació de tempestes i adequació de la xarxa de captació de les aigües pluvials al sector Millera. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost d’execució de 3.179.168,04 euros, pretén reduir la probabilitat de que el tram del carrer Millera, a l’alçada de l’escola Vora del Mar, s’inundi o, que si ho fa, romangui inundat el mínim temps possible. També es pretén millorar la situació...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023