Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Eleccions 2015

  El PSC-PSOE guanya les eleccions a les Corts generals espanyoles del 10N

  10 de novembre de 2019

  El PSC-PSOE ha reeditat la seva victòria a les eleccions a les Corts Generals espanyoles, que s'han celebrat aquest 10 de novembre. La formació socialista ha obtingut 1.727 vots, 353 menys que els aconseguit ara fa poc més de mig any (2.080). La participació no ha arribat al 69% (68,79%), uns cinc punts per sota de la registrada a les darreres eleccions del 28A, que va ser del 74,84%.

 • Av Terme

  Restriccions de trànsit a l’av. del Terme per les obres del clavegueram del barri de Santa Maria

  7 de novembre de 2019

  Amb l’objectiu de reduir l’aportació d’aigües pluvials del barri de Santa Maria de Vilanova i la Geltrú a la xarxa del clavegueram de Cubelles, entre l’11 i el 15 de novembre la companyia d’aigües de la capital del Garraf durà a terme unes obres que afectaran tant a diversos carrers d’aquest barri, com a l’avinguda del Terme, vial compartit entre Vilanova i Cubelles. Aquests treballs restringiran el trànsit rodat en sentit ascendent, el corresponent al cantó de Vilanova, entre...

 • Procés participatiu Pg Vilanova

  Segueixen les sessions del procés participatiu pel futur del Pg. de Vilanova

  7 de novembre de 2019

  El procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova segueix en marxa. Els propers 13 i 14 de novembre a les 18.00 h. a la sala Sociocultural (carrer Nou, 62), tindran lloc els tallers propositius oberts a la ciutadania, amb l'objectiu de la redacció d'arguments i propostes que ajudaran a desenvolupar el projecte urbanístic del Passeig Vilanova per atendre les necessitats de la vida quotidiana de les persones. Així mateix, per a les persones que no poden assistir a aquestes trobades,...

 • Conveni ARBA Litoral

  L'Ajuntament i ARBA Litoral signen un conveni per la reforestació de Les Bassetes

  29 d'octubre de 2019
  L'Ajuntament de Cubelles i ARBA Litoral han formalitzat l’acord de custòdia del terreny de Les Bassetes, que té com a principals objectius la conservació dels espais boscosos i dels ecosistemes que els constitueixen.
  L’àmbit d’aquest acord inclou les vora 2,5 hectàrees del terreny conegut com Les Bassetes, on ARBA Litoral acostuma a organitzar accions de manteniment i cura tots els caps de setmana.

 • PAM 2019 (2)

  El Govern municipal presenta el Pla de Mandat 2019-2023

  28 d'octubre de 2019

  El Govern municipal format per UC11, ERC i CECP ha fet públic el Pla de Mandat que regirà l’acció de govern en la legislatura 2019-2023. Aquest Pla d’Actuació Municipal (PAM) està dividit en quatre àmbits –persones, desenvolupament urbà, comunitat i govern- i conté un total de 102 acords per a totes i cadascuna de les regidories que conformen el cartipàs municipal.

 • Procés participatiu Pg Vilanova

  El 19 d’octubre arrenca el procés participatiu per decidir el futur del Pg. de Vilanova (NOVES DATES!)

  22 d'octubre de 2019

    L’Ajuntament de Cubelles presenta el proper 19 d’octubre, en una jornada lúdica de les 11.00 h. a les 14.00 h. a la Sala Sòciocultural (C. Nou, 62), el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova. Sota el títol Com volem viure el Pg. de Vilanova?, la jornada té per objectiu presentar el marc i l'objectiu del procés participatiu, exposar la metodologia i el calendari de les activitats i motivar a la ciutadania a participar.

 • Verema 2019_5.jpg

  L’Ajuntament manté l’aposta per la promoció de la sostenibilitat turística

  15 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament de Cubelles manté la seva aposta per la sostenibilitat turística treballant amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través d’accions dins les festes i actes de la regidoria de Turisme i amb el certificat Biosphere de compromís per la sostenibilitat.

 • Murals per la pau 2019 (2)

  Nova edició del taller de pintura urbana 'Murals per la pau'

  10 d'octubre de 2019


   
  La regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Cubelles i la Diputació de Barcelona han reeditat el programa 'Murals per la Pau' en el que alumnes d'ESO de Cubelles reben formació sobre l'elaboració de pintura d'art urbà i ho plasmen en murs de la via pública. Enguany a més de la pau s'hi afegeixen els valors del reciclatge, la igualtat, el feminisme i la lluita contra el canvi climàtic. La formació ha anat a càrrec del professional d'art urbà, Lucas Amat, amb la coordinació del...

 • Signatura conveni CEG

  Signat el conveni de col·laboració amb el Consell Esportiu del Garraf

  9 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament de Cubelles i el Consell Esportiu del Garraf han signat aquest dimecres un nou conveni de col·laboració corresponent a l’any 2019 segons el qual el Consistori aportarà 8.034 euros a l’ens comarcal. El consell esportiu emprarà aquesta subvenció per desenvolupar els programes i activitats esportives recreatives i de formació que s’inclouen al seu Pla de Mandat.

 • Padrins gent gran 2019

  Amalia Romero i Modesto Setién, nous padrins de la gent gran de Cubelles

  7 d'octubre de 2019

  Més de mig miler de persones, jubilades i pensionistes, es van donar cita diumenge al pavelló poliesportiu de Cubelles per commemorar una nova edició de la Diada de la Gent Gran. L’Alcaldessa de Cubelles i la regidora de Benestar Social, Rosa Fonoll i Alexandra Corvillo, van ser les encarregades d’investir als nous padrins de la diada, guardons que enguany van recaure en Amalia Romero (101 any), que s’allotja a la residència Templis, i Modesto Setién (92 anys), que ho fa a l’Edelweiss.
   
  Abans...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023