INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Eleccions 2015

  El PSC-PSOE guanya les eleccions a les Corts generals espanyoles del 10N

  10 de novembre de 2019

  El PSC-PSOE ha reeditat la seva victòria a les eleccions a les Corts Generals espanyoles, que s'han celebrat aquest 10 de novembre. La formació socialista ha obtingut 1.727 vots, 353 menys que els aconseguit ara fa poc més de mig any (2.080). La participació no ha arribat al 69% (68,79%), uns cinc punts per sota de la registrada a les darreres eleccions del 28A, que va ser del 74,84%.

 • Av Terme

  Restriccions de trànsit a l’av. del Terme per les obres del clavegueram del barri de Santa Maria

  7 de novembre de 2019

  Amb l’objectiu de reduir l’aportació d’aigües pluvials del barri de Santa Maria de Vilanova i la Geltrú a la xarxa del clavegueram de Cubelles, entre l’11 i el 15 de novembre la companyia d’aigües de la capital del Garraf durà a terme unes obres que afectaran tant a diversos carrers d’aquest barri, com a l’avinguda del Terme, vial compartit entre Vilanova i Cubelles. Aquests treballs restringiran el trànsit rodat en sentit ascendent, el corresponent al cantó de Vilanova, entre...

 • Conveni ARBA Litoral

  L'Ajuntament i ARBA Litoral signen un conveni per la reforestació de Les Bassetes

  29 d'octubre de 2019
  L'Ajuntament de Cubelles i ARBA Litoral han formalitzat l’acord de custòdia del terreny de Les Bassetes, que té com a principals objectius la conservació dels espais boscosos i dels ecosistemes que els constitueixen.
  L’àmbit d’aquest acord inclou les vora 2,5 hectàrees del terreny conegut com Les Bassetes, on ARBA Litoral acostuma a organitzar accions de manteniment i cura tots els caps de setmana.

 • PAM 2019 (2)

  El Govern municipal presenta el Pla de Mandat 2019-2023

  28 d'octubre de 2019

  El Govern municipal format per UC11, ERC i CECP ha fet públic el Pla de Mandat que regirà l’acció de govern en la legislatura 2019-2023. Aquest Pla d’Actuació Municipal (PAM) està dividit en quatre àmbits –persones, desenvolupament urbà, comunitat i govern- i conté un total de 102 acords per a totes i cadascuna de les regidories que conformen el cartipàs municipal.

 • Verema 2019_5.jpg

  L’Ajuntament manté l’aposta per la promoció de la sostenibilitat turística

  15 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament de Cubelles manté la seva aposta per la sostenibilitat turística treballant amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través d’accions dins les festes i actes de la regidoria de Turisme i amb el certificat Biosphere de compromís per la sostenibilitat.

 • Murals per la pau 2019 (2)

  Nova edició del taller de pintura urbana 'Murals per la pau'

  10 d'octubre de 2019


   
  La regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Cubelles i la Diputació de Barcelona han reeditat el programa 'Murals per la Pau' en el que alumnes d'ESO de Cubelles reben formació sobre l'elaboració de pintura d'art urbà i ho plasmen en murs de la via pública. Enguany a més de la pau s'hi afegeixen els valors del reciclatge, la igualtat, el feminisme i la lluita contra el canvi climàtic. La formació ha anat a càrrec del professional d'art urbà, Lucas Amat, amb la coordinació del...

 • Signatura conveni CEG

  Signat el conveni de col·laboració amb el Consell Esportiu del Garraf

  9 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament de Cubelles i el Consell Esportiu del Garraf han signat aquest dimecres un nou conveni de col·laboració corresponent a l’any 2019 segons el qual el Consistori aportarà 8.034 euros a l’ens comarcal. El consell esportiu emprarà aquesta subvenció per desenvolupar els programes i activitats esportives recreatives i de formació que s’inclouen al seu Pla de Mandat.

 • Padrins gent gran 2019

  Amalia Romero i Modesto Setién, nous padrins de la gent gran de Cubelles

  7 d'octubre de 2019

  Més de mig miler de persones, jubilades i pensionistes, es van donar cita diumenge al pavelló poliesportiu de Cubelles per commemorar una nova edició de la Diada de la Gent Gran. L’Alcaldessa de Cubelles i la regidora de Benestar Social, Rosa Fonoll i Alexandra Corvillo, van ser les encarregades d’investir als nous padrins de la diada, guardons que enguany van recaure en Amalia Romero (101 any), que s’allotja a la residència Templis, i Modesto Setién (92 anys), que ho fa a l’Edelweiss.
   
  Abans...

 • WhatsApp Ajuntament

  En marxa un Whatsapp municipal per a Gent gran

  7 d'octubre de 2019

  L'Ajuntament ha posat en marxa un nou servei de comunicació adreçat exclusivament a la gent gran. Es tracta d'un número de Whatsapp a través del qual el Consistori enviarà informació d'especial interès per al col·lectiu de gent gran del municipi. El sistema emprat serà el d'enviament a través de les anomenades 'listes de difusió amb la que els usuaris rebran la informació de l'Ajuntament sense haver de subscriure's ni compartir grup amb altres persones.

 • Bunquer

  Noves visites guiades al fortí de La Mota i el niu de metralladores

  2 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament de Cubelles manté l’aposta per donar a conèixer el patrimoni local i és per aquest motiu que s’han programat unes visites guiades al fortí de La Mota i el niu de metralladores ubicat a la platja de La Mota a tocar de la desembocadura del riu Foix. Aquests elements són unes de les posicions defensives amb què comptava Cubelles que formaven part de la fortificació de la costa catalana contra les tropes del bàndol nacional durant la Guerra Civil. D’una banda, el niu doble...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023