Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Centre Violeta

  Nou curs de coneixements de la societat catalana per a persones nouvingudes a Cubelles

  16 d'octubre de 2018

  En el marc del Servei de Primera Acollida, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf als municipis de menys de 20.000 habitants, s’ha programat a Cubelles un curs formatiu per a persones nouvingudes.

 • Ple octubre 2018

  El Ple aprova el compte general del 2017 i una reducció de l’IBI del 3%

  10 d'octubre de 2018

  La sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera ha acollit aquest dimarts la darrera sessió plenària de caràcter extraordinari on s'hi van debatre diverses qüestions de caire preferentment econòmic.

 • Pista exterior Poliesportiu

  La Diputació de Barcelona concedeix crèdits per valor de 175.000 euros

  1 d'octubre de 2018

  En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit dos crèdits a l’Ajuntament de Cubelles per a finançar inversions de l’enllumenat (125.000 €) i per a la millora de les instal·lacions esportives, amb la coberta de la pista esportiva (50.000 €).

 • Paneroles

  Realitzada la segona actuació intensiva al municipi per eradicar les paneroles del clavegueram

  8 d'agost de 2018

  L’arribada de l’estiu i la calor suposa la proliferació de fauna típica d’aquesta època de l’any, amb l’aparició d’algunes espècies molestes per a les persones com els mosquits, les meduses i les paneroles. El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram que realitza l’empresa contractada pel Consistori que s’encarrega del control integrat de plagues a la via pública i als espais i equipaments municipals.

 • Inundació pont Arles de Tec

  Aprovat un projecte per reduir les inundacions per tempestes al carrer Millera i Arles de Tech

  6 d'agost de 2018

  La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat inicialment el projecte constructiu relatiu al tanc de laminació de tempestes i adequació de la xarxa de captació de les aigües pluvials al sector Millera. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost d’execució de 3.179.168,04 euros, pretén reduir la probabilitat de que el tram del carrer Millera, a l’alçada de l’escola Vora del Mar, s’inundi o, que si ho fa, romangui inundat el mínim temps possible. També es pretén millorar la situació...

 • Pacte Ocupació Garraf

  Signat el Pacte per a l’ocupació del Garraf

  1 d'agost de 2018

  La seu del Consell Comarcal del Garraf, la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, va acollir dimarts a la tarda, la signatura del Pacte per a l'Ocupació del Garraf 2018-2020. Aquest document pretén ser un full de ruta de les actuacions en l'àmbit de l'ocupació a la comarca en el període 2018-2020. Un acord marc que també funcionarà com a instrument de detecció de necessitats i de planificació de les actuacions formatives i ocupacionals en el territori.

 • Vela de Salut.jpg

  El TRACA participa en activitats d’oci juvenil durant l’estiu

  25 de juliol de 2018

  El Pla de prevenció de drogodependències TRACA participa en diverses activitats juvenils a Cubelles, Canyelles i Olivella durant aquest estiu, fent propostes d’oci saludable i fomentant les conductes respectuoses i cíviques entre joves.

 • ndp CCG.jpg

  El Programa ‘Ubicat’ impulsa la inserció laboral a Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella

  24 de juliol de 2018

  El Programa Ubicat, que fomenta la inserció laboral segueix impulsant la inserció laboral a Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella amb la coordinació del Consell Comarcal del Garraf.

 • P3 Ple 18-07-18 juliol (1) web.jpg

  El ple aprova la creació del nou Consell Municipal de Comunicació

  18 de juliol de 2018

  El ple de l’Ajuntament de Cubelles corresponent al mes de juliol va aprovar aquest dimarts la creació del nou Consell Municipal de Comunicació, un organisme amb presència de la població, professionals i representants polítics que pretén blindar la independència dels mitjans públics, tant els actuals com els que es puguin crear en un futur, regular el seu accés i promoure la participació ciutadana en el seu funcionament. El consell es convocarà almenys dos cops a l’any i inclourà càrrecs...

 • Economat.jpg

  El Consell Comarcal i els ajuntaments del Garraf impulsen una campanya de suport a infants amb vulnerabilitat alimentària

  18 de juliol de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d’Olivella, Canyelles, Cubelles, Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú donen suport a més de 1.300 infants amb vulnerabilitat alimentària durant aquest estiu, per tal de garantir-los una alimentació saludable.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023