Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Ambulància Cubelles

  Torna el servei d’ambulància de reforç per l'estiu

  19 de juny de 2019

  El proper diumenge 23 de juny entrarà en funcionament el servei de reforç d’ambulància 24h. que cada estiu s’ubica a Cubelles i dóna servei, prioritàriament, a la nostra vila i Cunit. El vehicle i els seus efectius tindran la base a una casa annexa a Can Travé, al carrer de Sant Antoni, fins el 23 de setembre.

 • Foto grup consistori 2019-2023

  Constituït el nou Consistori per al mandat 2019-2023

  17 de juny de 2019


   
  Rosa Fonoll (Unitat Cubellenca) ha estat reelegida Alcaldessa de Cubelles per la legislatura 2019-2023. La seva candidatura ha rebut el suport dels nou vots corresponents al seu grup municipal, a més dels dos regidors d'ERC i el regidor de Cubelles En Comú Podem. En la investidura la CUP ha optat per l'abstenció, mentre que el PSC, Junts x Cubelles i Ciutadans han votat les seves pròpies candidatures.

 • Bustia sindic 5

  L’equip del Síndic atén 15 persones en la visita a Cubelles

  6 de juny de 2019

  L’equip del Síndic de Greuges ha rebut un total de quinze visites en el seu desplaçament a Cubelles del 5 de juny. Les persones han estat ateses a l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) i han presentat catorze queixes i han fet dues consultes. Les problemàtiques plantejades han estat, entre d’altres, temes relacionats amb urbanisme, medi ambient, multes de trànsit, educació, molèsties per soroll, etc. Onze de les catorze queixes presentades anaven dirigides a l'Ajuntament...

 • Platja Llarga 21-6-16

  El servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges, en licitació

  6 de juny de 2019

  Les empreses interessades en prestar el servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges de Cubelles durant l’estiu d’enguany ja poden presentar les seves ofertes a la licitació d’aquest contracte. L’import estimat és de 115.335 euros i caldrà exercir les tasques derivades dels plecs de prescripcions tècniques i administratives en el període comprés entre l’1 de juliol i el 31 d’agost del 2019.

 • Bombament

  El projecte per reduir els sobreeiximents al riu Foix, en licitació

  31 de maig de 2019

  El projecte d’ampliació de l’estació de bombament principal per tal de reduir els sobreeiximents al riu Foix, inclòs dins l’espai de Xarxa Natura 2000, ja ha entrat en la fase de licitació de les obres. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins el 19 de juny, tal i com s’especifica en l’apartat de contractació pública del perfil del contractant de l’Ajuntament de Cubelles. Un cop adjudicades les obres, es preveu un termini d’execució de set mesos.

 • Exposició Permanent Charlie Rivel

  L’exposició d’en Charlie Rivel commemora el Dia Internacional dels museus

  15 de maig de 2019

  El proper dissabte, 18 de maig, l’Exposició permanent del pallasso Charlie Rivel commemorarà el Dia Internacional dels Museus (#DIM2019), amb una jornada de portes obertes a la instal·lació, activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i el patrimoni cubellenc. L’espai en honor a Charlie Rivel i Paulina Schumann estarà obert entre les 10 i les 13h.

 • nou bus urbà (2016)

  Ampliat el servei de bus urbà als caps de setmana

  9 de maig de 2019

  El servei de bus urbà s’amplia als caps de setmana a partir del proper dissabte, 11 de maig. L’horari i la freqüència de pas, així com les parades, seran idèntiques a les actuals en dies feiners.
   
  Consulti aquí els horaris del servei de bus urbà de dilluns a diumenge.

 • Oficina turisme platja

  El punt d’atenció turística de la platja obre tots els caps de setmana

  3 de maig de 2019

  A partir de l’1 de maig el Punt d’Atenció Turística de la platja obrirà tots els caps de setmana: dissabtes, diumenges i festius en horari de 10.00 a 14.00 h.
   
  L’oficina ofereix els següents serveis:
  -Informació turística del municipi: Que visitar?
  -Informació sobre festes i activitats: agenda d’activitats.
  -Informació sobre transports
  -Informació turística del territori i d’altres destinacions, sota petició.

 • Renata Bedós

  El darrer Ple ordinari del mandat aprova tots els punts de l’ordre del dia

  1 de maig de 2019


   
  El darrer Ple de caràcter ordinari de la legislatura 2015-2019 va tenir lloc dimarts 29 a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera. La sessió va començar amb la presa de possessió de la regidora del PSC, Renata Bedós, en substitució de Xavier Grau que setmanes abans havia presentat la seva renúncia. Bedós va tenir paraules d’agraïment per al seu predecessor un cop l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, li va fer entrega de la insígnia de la Corporació. Per motius laborals...

 • Façana nova de l'Ajuntament

  Ajuntament i Pàdel Indoor Cubelles es reuneixen per posar en comú la situació actual de l’activitat

  26 d'abril de 2019

  Responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament de Cubelles van rebre el passat dimecres 24 d’abril representants de l’empresa Pàdel Indoor Cubelles (PIC) en relació a l’ordre de cessament i clausura de l’activitat en trobar-se en situació d’il·legalitat en base a la normativa urbanística de l’enclavament on es troba situada. Per part del PIC van personar-se l’administrador de l’activitat, l’enginyer redactor de la documentació tècnica i dos advocades que van reconèixer...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023