INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • estalvi llum

  La campanya ‘Estalviem llum!’ finalitza amb l’adquisició de 160 bombetes LED

  14 de juny de 2018

  La campanya Estalviem llum! que va impulsar l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) en quatre jornades del mercat setmanal durant els mesos de març i abril ha finalitzat amb l’entrega de 287 vals a les persones consumidores que van fer entrega de bombetes incandescents. Aquests vals suposaven un descompte del 50% en la compra de bombetes LED en una de les ferreteries col·laboradores: Ferreteria Perelló i Ferreteria de l’Òscar. Dels 287 vals s’ha fet efectiva la compra...

 • guiaestiu2018.jpg

  Disponible la Guia Estiu Garraf Jove 2018

  4 de juny de 2018

  Ja es pot consultar la Guia Estiu Garraf Jove 2018, que recull propostes d'activitats per a joves durant els mesos d’estiu. Entre les activitats incloses hi ha cursos de repàs, d’informàtica o d’idiomes, campus esportius i campionats, actes culturals relacionats amb la música, el cinema o les arts plàstiques i, com cada estiu, s’avança part del programa d’actes de les festes majors locals.

 • 10 aniversari VxL

  Cubelles celebra els 10 anys del Voluntariat per la llengua (VxL)

  15 de maig de 2018

  Cubelles ha celebrat els deu anys del Voluntariat per la llengua (VxL) al municipi, un projecte que s’iniciava amb les primeres trobades del VxL al Centre Social. Aquest va ser l'inici de les tertúlies obertes a tota la població, perquè qualsevol persona interessada en el programa el pogués conèixer i també pogués compartir i practicar el català durant una hora en un ambient distès i relaxat. El Punt de trobada s'ha mantingut amb regularitat el tercer dijous de cada mes, a les set de la...

 • Gosset trist caques

  Es reprèn la campanya ‘El carrer també és casa teva’

  15 de maig de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles ha posat en marxa els eixos 2 (tinença responsable de gossos) i 3 (gestió dels residus de poda) que conformen la campanya cívica ‘El carrer també és casa teva’. La gràfica de la campanya segueix l’estil de la que es va iniciar amb l’eix 1, dedicat a l’abocament de mobles i andròmines al costat dels contenidors, i que se seguirà reforçant per reduir significativament les accions incíviques.

 • Wifi Cubelles

  Entra en funcionament Wifi Cubelles

  12 de maig de 2018

  El 14 de maig entra en funcionament la xarxa d’accés a Internet sense fils i gratuïta Wifi Cubelles. Es tracta d’un accés a Internet gratuït a la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó, al Centre d’Informació i Assessorament per a Dones Violeta, a l’edifici de l’Ajuntament a la plaça de la Vila, al Centre Social Joan Roig i Piera, l’Espai Jove, el Casal d’Avis i les oficines municipals de Turisme.

 • Obres concurs pintura ràpida 2018

  Judith Gangolells, 1r premi del concurs de pintura ràpida de la Setmana Cultural

  4 de maig de 2018

  L’11è concurs de pintura ràpida de la 44a Setmana Cultural de Cubelles va resoldre’s amb el primer premi per a l’artista Judith Gangolells, que va endur-se el premi de 500 euros. El segon premi, valorat en 200 euros, va recaure en Juan Manuel Torres; mentre que els tercers premis, de 200 euros cadascun, van ser per Julio García, Francisco Hernández i Antoni Corominas.

 • replantada palmeres passeig

  Replantades onze palmeres al passeig Marítim

  2 de maig de 2018

  Al llarg dels darrers dies, s’han dut a terme un seguit d’accions al passeig Marítim, on destaca la replantada d’onze palmeres allà on mancaven de manera que es manté l’estètica del passeig al llarg de tot el tram. La varietat escollida (Phoenix dactilífera) arriba a una alçada màxima d’entre 2,5 i 3 metres. Els treballs han estat realitzats per la Mancomunitat Tegar del Garraf abans no tinguin lloc les obres de remodelació del passeig Marítim per un import total de 18.123,58 euros.
   
  Paral·lelament,...

 • Ple Abril 2018

  El Ple aprova per unanimitat implantar el sistema de vídeo-acta

  18 d'abril de 2018

  La sessió plenària ordinària del mes d’abril celebrada el dia 17 va ser la primera feta íntegrament amb el sistema de vídeo-acta, que va rebre el suport unànime de tots els membres del Consistori en la seva aprovació, lligada a la modificació del reglament de Participació. A més, el nou sistema, que permetrà suprimir les actes en paper per donar la mateixa validesa legal a l’acta en format vídeo amb les intervencions literals dels membres de la Corporació, també permet l’emissió...

 • Fira Medieval

  Un Cubelles Medieval d’èxit consolidat, malgrat el mal temps

  12 d'abril de 2018

  La 7a edició de la Fira Cubelles Medieval ha conclòs confirmant que està plenament consolidada en el calendari festiu del municipi ja que, malgrat les inclemències meteorològiques del cap de setmana en què va tenir lloc, es va reeditar el volum de públic de l’edició anterior. Segons dades de l’empresa organitzadora, M21Eventos, es van superar els 20.000 visitants pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de fira.

 • Pista exterior Poliesportiu

  La pista exterior del Poliesportiu es cobrirà amb una coberta

  10 d'abril de 2018

  La pluja ja no serà causant de la suspensió de l’activitat esportiva que té lloc a la pista exterior del Poliesportiu municipal, ja que a petició de la regidoria d’Esports es construirà una coberta un cop ja se n’ha redactat el projecte executiu. Aquest nou equipament no tan sols donarà resposta a les necessitats esportives en cas d'inclemències meteorològiques, ja que també s'hi permetran actes de caire social i cultural com ara concerts, sopars populars, ballades de sardanes... i...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023