INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Plantacio marihuana les salines 3

  Mossos d’Esquadra i Policia Local desmantellen una plantació de marihuana a Les Salines

  4 de gener de 2018

  Agents de la unitat d’investigació de la comissaria del Garraf del cos de Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Cubelles, van dur a terme el dissabte 30 de desembre al polígon industrial Les Salines un dispositiu conjunt que va permetre detenir dos homes de nacionalitat albanesa, de 29 i 40 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i d’un delicte de defraudació de fluid elèctric.

 • Contracte nova gespa camp futbol 2017 2

  Signat el contracte per a la pavimentació amb gespa artificial del camp de futbol 7

  22 de desembre de 2017

  El contracte per a la pavimentació del camp de futbol 7 del Poliesportiu municipal ja ha estat signat per l’Ajuntament i l’empresa Fieldturf Poligras SA, encarregada de l’execució dels treballs. L’import total d’adjudicació, IVA inclòs, és de 158.838,64 euros d’un projecte que estableix les obres necessàries per emplaçar un camp de futbol 7 en el solar actual, instal·lar-hi gespa artificial amb la definició de la pavimentació base, col·locar-hi la xarxa de drenatge, la instal·lació...

 • eleccions 21d

  C’s guanya les eleccions del 21-D a Cubelles

  22 de desembre de 2017

  Les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades el 21 de desembre han deixat a Cubelles la formació de Ciutadans (C’s) com a força més votada amb 2.883 sufragis, que corresponen al 33,68% dels electors. Tot i la participació rècord del 79,46%, a Cubelles no es va arribar a la xifra registrada al conjunt de Catalunya, que s’ha enfilat fins el 74,95%.

 • Ple CCGarraf

  El Consell Comarcal aprova convenis amb els ajuntaments en matèria d’ocupació, habitatge, serveis socials i joventut

  18 de desembre de 2017

  Al ple ordinari del Consell Comarcal del Garraf, celebrat dijous 14 de desembre a la Masia d’en Cabanyes, es van aprovar diversos convenis de col·laboració amb els ajuntaments de la comarca en matèria de serveis a les persones, foment de l’ocupació i accés a l’habitatge digne. 
   
  En l’àmbit d’atenció a les persones es van aprovar convenis de col·laboració amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella per a la prestació dels serveis socials d’atenció primària, servei...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023