Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Reunió alcaldes Endesa (diba.cat)

  Cubelles se suma a l’estratègia conjunta contra l’amenaça d’Endesa de tallar el subministrament a persones vulnerables

  5 de setembre de 2019

  L’Ajuntament de Cubelles s’ha sumat a l’estratègia conjunta resultant de la trobada dels consistoris de la demarcació i la Diputació de Barcelona celebrada el passat 4 de setembre a Barcelona. El fons de la qüestió és l’amenaça que Endesa va enviar per carta a més de 200 ajuntaments catalans de tallar el subministrament a partir de l’1 d’octubre a les persones en situació de vulnerabilitat, si el Consistori no fa front al 50% del deute que asseguren es té amb ells.

 • Recepció Mercadona 1

  Mercadona estudiarà oferir productes d’agricultors locals a la botiga de Cubelles

  5 de setembre de 2019

  Mercadona estudiarà oferir productes de pagesos de la vila a la seva botiga de Cubelles. Aquest és el compromís que l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha arrencat dels responsables territorials de la companyia, que han estat rebuts a l’Ajuntament per presentar la memòria anual 2018. Els representants de Mercadona han mostrat la seva satisfacció pel bon comportament de la botiga de Cubelles i s’han compromès a valorar la proposta de l’Alcaldessa per tal de donar presència als productes...

 • Façana de l'Ajuntament

  L’Ajuntament estudia jurídicament l’amenaça d’Endesa de tallar la llum a les famílies en situació de vulnerabilitat

  30 d'agost de 2019

  La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Cubelles ha posat en mans dels serveis jurídics l’amenaça de la companyia elèctrica Endesa de tallar el subministrament a les persones en situació de vulnerabilitat, si el Consistori no fa front al 50% del deute que asseguren es té amb ells.

 • Baner cita prèvia

  En marxa la cita prèvia per consultes presencials a l’OMIC

  30 d'agost de 2019

  Els serveis municipals d’atenció ciutadana en els quals es pot sol·licitar cita prèvia, s’incrementen. La ciutadania que hagi de fer una consulta presencial amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ja pot reservar dia i hora a través d’aquests sistema.

 • Cubelles Noir 2019

  Cubelles Noir, una festa literària plenament consolidada

  28 d'agost de 2019

  El IV Festival de novel·la negra del Garraf Cubelles Noir ha finalitzat el 25 d’agost registrant un nou èxit de convocatòria i participació que el consolida plenament dins el calendari d’actes de Cubelles. En aquesta edició  s’han tractat temes diversos com el desembarcament de Normandia, aprofitant l’efemèride dels seus 75 anys amb especialistes com en Pere Cardona. Altres debats que han estat presents en les xerrades del festival s’han centrat en quina relació hi ha entre...

 • Rosa Fonoll amb el CF Cubelles (foto: CF Cubelles)

  El CF Cubelles va fer un meritori paper a la final de la Copa Catalunya amateur, tot i caure als penals

  26 d'agost de 2019

  La històrica final de la Copa Catalunya Amateur, que va disputar el CF Cubelles dissabte al municipal de Palamós, va caure de mans del CF Parets. Els cubellencs van fer un excel·lent partit, arribant al final dels 90’ amb empat a 2, però van caure a la fatídica tanda de penals (4-2).

 • Contenidors

  Publicat un BAN alertant de les sancions per infraccions per l'abocament de residus i la normativa d'ús dels contenidors d'escombraries

  19 d'agost de 2019

  L'Ajuntament de Cubelles fa públic un BAN que alerta de les sancions per infraccions en matèria d'abocament de residus i la normativa referent a l'ús dels contenidors d'escombraries.
   
  NOTA: Per una errada material detectada posteriorment a la publicació del BAN s'indicava que l'horari per dipositar la brossa als contenidors és a partir de les 20:00 hores quan el correcte seria les 19:00 hores.
  L'error ja ha estat subsanat i el document reflexa la informació correcta.

 • Capgrossos (2015) 2

  La restauració dels Capgrossos i la reestrena del Viagret, principals novetats a la Festa Major 2019

  9 d'agost de 2019

  L’Agrupació de Balls Populars de Cubelles (ABPC) ho té tot a punt per donar el tret de sortida a la Festa Major 2019, que l’entitat celebrarà a partir de divendres 9 d’agost amb l’Assaig General. Si durant la Festa Major Petita l’entitat estrenava els nous vestits del Ball de Diables dissenyats per Rosa Calaf, aquest mes d’agost el protagonisme se l’endú la reestrena del Viagret i la restauració dels Capgrossos. Dues apostes que signifiquen un nou impuls al sector infantil de l’Agrupa.
   
  Enguany...

 • OPIC

  L’OPIC canvia l’horari d’atenció del registre general

  5 d'agost de 2019

  L’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) modificarà a partir del 12 d’agost l’horari d’atenció presencial del Registre General Únic d’Entrada, ubicat al primer pis del Centre Social Joan Roig i Piera. El nou horari del servei serà el següent:
   
  Horari d’hivern: De l'1 d'octubre al 31 de maig:
  De dilluns a divendres de 9 a 13 h., dijous de 17.00 a 19.30 h.
  Horari d’estiu: De l'1 de juny al 30 de setembre:
  De dilluns a divendres de 9 a 13 h.

 • recarrega de vehicles electrics

  El punt de recàrrega de vehicles elèctrics està temporalment fora de servei

  26 de juliol de 2019

  El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’avinguda Catalunya (davant de la benzinera de Repsol) està fora de servei per una avaria aliena a l’Ajuntament de Cubelles. Després dels avisos de diversos usuaris, informant que els punts de recàrrega tenien talls de subministrament periòdics, l’empresa subministradora ha revisat els equipaments constatant un defecte en els mateixos que obliga a la seva substitució.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023