INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Wifi Cubelles

  Entra en funcionament Wifi Cubelles

  12 de maig de 2018

  El 14 de maig entra en funcionament la xarxa d’accés a Internet sense fils i gratuïta Wifi Cubelles. Es tracta d’un accés a Internet gratuït a la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó, al Centre d’Informació i Assessorament per a Dones Violeta, a l’edifici de l’Ajuntament a la plaça de la Vila, al Centre Social Joan Roig i Piera, l’Espai Jove, el Casal d’Avis i les oficines municipals de Turisme.

 • Obres concurs pintura ràpida 2018

  Judith Gangolells, 1r premi del concurs de pintura ràpida de la Setmana Cultural

  4 de maig de 2018

  L’11è concurs de pintura ràpida de la 44a Setmana Cultural de Cubelles va resoldre’s amb el primer premi per a l’artista Judith Gangolells, que va endur-se el premi de 500 euros. El segon premi, valorat en 200 euros, va recaure en Juan Manuel Torres; mentre que els tercers premis, de 200 euros cadascun, van ser per Julio García, Francisco Hernández i Antoni Corominas.

 • replantada palmeres passeig

  Replantades onze palmeres al passeig Marítim

  2 de maig de 2018

  Al llarg dels darrers dies, s’han dut a terme un seguit d’accions al passeig Marítim, on destaca la replantada d’onze palmeres allà on mancaven de manera que es manté l’estètica del passeig al llarg de tot el tram. La varietat escollida (Phoenix dactilífera) arriba a una alçada màxima d’entre 2,5 i 3 metres. Els treballs han estat realitzats per la Mancomunitat Tegar del Garraf abans no tinguin lloc les obres de remodelació del passeig Marítim per un import total de 18.123,58 euros.
   
  Paral·lelament,...

 • Ple Abril 2018

  El Ple aprova per unanimitat implantar el sistema de vídeo-acta

  18 d'abril de 2018

  La sessió plenària ordinària del mes d’abril celebrada el dia 17 va ser la primera feta íntegrament amb el sistema de vídeo-acta, que va rebre el suport unànime de tots els membres del Consistori en la seva aprovació, lligada a la modificació del reglament de Participació. A més, el nou sistema, que permetrà suprimir les actes en paper per donar la mateixa validesa legal a l’acta en format vídeo amb les intervencions literals dels membres de la Corporació, també permet l’emissió...

 • Fira Medieval

  Un Cubelles Medieval d’èxit consolidat, malgrat el mal temps

  12 d'abril de 2018

  La 7a edició de la Fira Cubelles Medieval ha conclòs confirmant que està plenament consolidada en el calendari festiu del municipi ja que, malgrat les inclemències meteorològiques del cap de setmana en què va tenir lloc, es va reeditar el volum de públic de l’edició anterior. Segons dades de l’empresa organitzadora, M21Eventos, es van superar els 20.000 visitants pels carrers i places del nucli antic durant els tres dies de fira.

 • Pista exterior Poliesportiu

  La pista exterior del Poliesportiu es cobrirà amb una coberta

  10 d'abril de 2018

  La pluja ja no serà causant de la suspensió de l’activitat esportiva que té lloc a la pista exterior del Poliesportiu municipal, ja que a petició de la regidoria d’Esports es construirà una coberta un cop ja se n’ha redactat el projecte executiu. Aquest nou equipament no tan sols donarà resposta a les necessitats esportives en cas d'inclemències meteorològiques, ja que també s'hi permetran actes de caire social i cultural com ara concerts, sopars populars, ballades de sardanes... i...

 • Logo SOLCUB Horitzontal

  Nova edició del Programa 30 Plus

  21 de març de 2018

  El SOLCUB (Servei d’Orientació Laboral de Cubelles) s’adhereix a la segona edició del Programa 30 plus que ja es va executar l’any passat amb molt èxit, mentre que enguany s’està treballant per la contractació de 30 persones al municipi.

 • cap de setmana de xatonada

  300 racions venudes a la 17a Xatonada popular

  27 de febrer de 2018

  La 17 edició de la Xatonada popular de Cubelles va finalitzar amb la venda de 300 racions del plat més genuí del Penedès, el xató, que estava servit pels restaurants Armengol i Fermin’s. La pastisseria Casas també gairebé va exhaurir la totalitat de postres que havien preparat. Pel que fa als tradicionals concursos de mestres xatonaires ens guanyadors en categoria infantil van ser:
  3r: Mireia Vila Gil2n: Santi Martin Aguilar1r: Pau Domingo Rodriguez 
  I en categoria adult:
  3r: Josep Maria...

 • preinscripció escolar

  Informació de la preinscripció del curs 2018-2019

  22 de febrer de 2018

  El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria s'iniciarà a finals de la primera setmana o la segona d'abril, tal com es va comunicar fa uns dies als representants dels municipis. 
   
  Aquest calendari respon als canvis organitzatius següents:
  El Departament redueix el calendari del procés gairebé un mes, d'acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

 • Dinamització Econòmica

  El SOLCUB s’adhereix al programa Ubicat de suport a persones aturades

  21 de febrer de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles, conjuntament amb Sitges, Canyelles i Olivella, es beneficiarà del programa Ubicat que subvenciona el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, un servei d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. L’acord suposa la contractació d’una tècnica que, amb el recolzament dels serveis locals d’ocupació, durà a terme el suport a les persones en situació d’atur -majoritàriament de llarga durada- les inactives i les...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023