INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Contracte servei mediació 2018

  Contractada una anualitat del servei de mediació que s’ofereix a l’OPIC

  24 de gener de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles ha contractat l’empresa Associació per a la Recerca i l’Acció Social per tal que dugui a terme el servei de mediació que s’ofereix des de l’OPIC. Aquest servei es basa en la resolució pacífica dels conflictes entre els veïns, entitats, associacions i famílies i es presenta com una via complementària i/o alternativa als sistemes de resolució de conflictes tradicionals a través dels jutjats.

 • Conveni GEC Amics Castell

  L’Ajuntament i el GEC Amics del Castell signen un conveni de col·laboració

  18 de gener de 2018

  La difusió i promoció de la cultura local a través dels actes i activitats que promou el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell tenen a partir d’ara una nova col·laboració de l’Ajuntament de Cubelles, com es desprèn del conveni signat amb l’entitat aquesta setmana.

 • Font Mas Trader

  Actuacions per evitar l’acumulació d’aigua pluvial a Mas Trader i al passeig Fluvial

  17 de gener de 2018

  Dues actuacions estan tenint lloc actualment per resoldre els problemes d’acumulació d’aigua en dos espais diferents del municipi. Es tracta del tram final del carrer Assutzena a Mas Trader i el passeig Fluvial.

 • Ple gener 2018

  Aprovada la creació de la Comissió d’estudi del Patrimoni local

  17 de gener de 2018

  La primera sessió plenària de l’any celebrada dimarts 16 ha donat inici amb variacions en la composició dels grups que formen el Ple, ja que la fins ara regidora del PP en substitució de Noemí Boza, Sílvia Romero, fa uns dies que va comunicar que abandonava el grup municipal dels populars i passava a ser Regidora no Adscrita (RNA).

 • Ple de novembre de 2017

  Ple municipal ordinari a les 18:30h. al CSIDE, dimarts 16

  15 de gener de 2018

  El proper dimarts 16 a les 18:30h. la sala d’exposicions del Centre Social acollirà la primera sessió plenària de caràcter ordinari de l’any, la corresponent al mes de gener.
   
  Ordre del dia
   
  El Ple podrà seguir-se en directe per Ràdio Cubelles al 107.5FM, radiocubelles.cat o els canals de ràdio de la TDT i també per Canal Blau.
   

 • Sessió retorn pressupostos participatius

  L’Ajuntament fa públics els projectes guanyadors del procés de pressupostos participatius

  12 de gener de 2018

  El primer projecte de pressupostos participatius de Cubelles ja han determinat quines son les iniciatives populars que han estat aprovades i rebran el finançament de la partida d’inversió de 150.000 euros destinada a tal efecte. De les 77 propostes recollides van validar-se’n 21, ja que 13 estaven repetides, 33 no complien els requisits i 10 ja estaven previstes o en execució.

 • Façana de l'oficina de l'OMIC

  Prorrogat el servei d’assessorament sobre clàusules hipotecàries abusives

  12 de gener de 2018

  La gran petició de sol·licituds d’assessorament per atendre consultes relacionades amb les clàusules abusives en préstecs hipotecaris ha fet que des de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) es demani a la Diputació de Barcelona prorrogar el conveni que va tenir lloc de maig a desembre del 2017. Finalment aquest servei es portarà a terme, com a mínim, durant el primer trimestre de l’any 2018. Concretament les dates confirmades a tal efecte seran els dimarts  30/1/2018,...

 • Adhesius Cubellenc a bord

  Ja estan disponibles els adhesius per a vehicles ‘Cubellenc/a a bord’

  10 de gener de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles ha engegat una iniciativa adreçada a les famílies cubellenques que tinguin infants de fins a 12 anys. Es tracta d’uns adhesius per col·locar al vidre posterior del vehicle on s’exhibirà que un petit o petita cubellenc/a hi viatja a bord. A banda dels dos models nen/nena també s’han editat models per a exterior o interior del vidre.

 • Institut Cubelles

  Signats dos convenis de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament

  9 de gener de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya han signat dos convenis de col·laboració entre ambdues administracions per al disseny de projectes de Servei Comunitari i la creació d’una comissió impulsora per fer-ne el seguiment. Els participants seran alumnes de tercer o quart d’ESO, degudament autoritzats pels pares i mares  o tutors/es legals.

 • Vehicle elèctric

  Aprovada la instal·lació d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

  9 de gener de 2018

  Cubelles disposarà properament d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Aquest és un projecte municipal en què treballava des de fa temps la regidoria de Medi Ambient i que ha estat aprovat en la darrera Junta de Govern Local del 2017. També va rebre el suport de la resta de grups del Consistori en una moció del ple de març de l’any anterior. Malgrat no haver rebut la subvenció de de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) a la que es va optar i, tal i com el regidor de Medi...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023