INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Logo SOLCUB Horitzontal

  Nova edició del Programa 30 Plus

  21 de març de 2018

  El SOLCUB (Servei d’Orientació Laboral de Cubelles) s’adhereix a la segona edició del Programa 30 plus que ja es va executar l’any passat amb molt èxit, mentre que enguany s’està treballant per la contractació de 30 persones al municipi.

 • cap de setmana de xatonada

  300 racions venudes a la 17a Xatonada popular

  27 de febrer de 2018

  La 17 edició de la Xatonada popular de Cubelles va finalitzar amb la venda de 300 racions del plat més genuí del Penedès, el xató, que estava servit pels restaurants Armengol i Fermin’s. La pastisseria Casas també gairebé va exhaurir la totalitat de postres que havien preparat. Pel que fa als tradicionals concursos de mestres xatonaires ens guanyadors en categoria infantil van ser:
  3r: Mireia Vila Gil2n: Santi Martin Aguilar1r: Pau Domingo Rodriguez 
  I en categoria adult:
  3r: Josep Maria...

 • preinscripció escolar

  Informació de la preinscripció del curs 2018-2019

  22 de febrer de 2018

  El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria s'iniciarà a finals de la primera setmana o la segona d'abril, tal com es va comunicar fa uns dies als representants dels municipis. 
   
  Aquest calendari respon als canvis organitzatius següents:
  El Departament redueix el calendari del procés gairebé un mes, d'acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

 • Dinamització Econòmica

  El SOLCUB s’adhereix al programa Ubicat de suport a persones aturades

  21 de febrer de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles, conjuntament amb Sitges, Canyelles i Olivella, es beneficiarà del programa Ubicat que subvenciona el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, un servei d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social. L’acord suposa la contractació d’una tècnica que, amb el recolzament dels serveis locals d’ocupació, durà a terme el suport a les persones en situació d’atur -majoritàriament de llarga durada- les inactives i les...

 • SITMUN

  Tota la informació cartogràfica de Cubelles, en un clic

  15 de febrer de 2018

  Un dels elements bàsics per a la gestió de la informació territorial és la cartografia d'adreces. La majoria de les informacions utilitzades en el marc de les competències d’un ajuntament estan relacionades amb les dades d'adreces del municipi: padró d'habitants, cadastre, activitats, equipaments, turisme, mobilitat, accessibilitat, etc. 
   
  El projecte Actualització de la cartografia d'adreces postals del Catàleg de Concertació 2016 i desenvolupat maig-desembre 2017, ha tingut a principal...

 • Cementiri municipal

  Contractada la nova empresa que gestionarà el cementiri municipal

  9 de febrer de 2018

  L’empresa Gestió Integral de Cementiris de Nomber S.L. ha estat la guanyadora del procés de licitació pública de prestació del servei de cementiri municipal de Cubelles pels propers quatre anys, amb un any més de pròrroga. El contracte estableix que la despesa màxima serà de 174.240 euros, aproximadament un 15% menys respecte el contracte anterior.
   
  En el nou contracte estableix que l’horari del cementiri passarà a ser al següent:
  Hivern
  de dimarts a dissabte de 9 a 18 h.

 • Desmantellament tèrmica gener18

  Avancen els treballs de desmantellament de la central tèrmica

  7 de febrer de 2018

  Unes imatges preses per Endesa a finals de gener amb un dron permeten veure com avancen els treballs de desmantellament de la Central Tèrmica del Foix situada a Cubelles. Es pot apreciar a vista d’ocell la bastida que s’ha instal·lat a la corona superior de la xemeneia, com a inici dels treballs de desmuntatge de la infraestructura que s’ha d’anar fent per fases de la part superior al peu. 
   
  Els treballs d’enderroc de la infraestructura continuen a bon ritme, i ara s’ha començat...

 • Dofí varat a La Mota

  La Policia Local retorna al mar un dofí varat a la platja de la Mota

  6 de febrer de 2018

  La llevantada de principis de setmana ha originat una incidència poc habitual al litoral de Cubelles, ja que un dofí va quedar varat dilluns al matí a la platja de La Mota per motius que es desconeixen. Un inspector municipal va fer l’albirament de l’animal i, en acostar-se a la sorra a tocar del búnquer, va comprovar que l’animal havia varat però estava viu i no semblava ferit.

 • TRACA mirant festa respecte

  Mirant el Carnaval amb respecte

  2 de febrer de 2018

  El TRACA, Pla de Prevenció de Drogues de Canyelles, Cubelles i Olivella i el Consell Comarcal del Garraf, impulsa una campanya de sensibilització ciutadana adreçada al respecte cap a les dones en entorns d’oci.

 • Presentacio mes del xato 2018 7

  Presentada l’edició 2018 del Mes del Xató al Penedès Marítim

  30 de gener de 2018

  El Castell de Cubelles ha acollit la presentació pública del Mes del Xató al Penedès Marítim 2018, una iniciativa que arriba a la tercera edició i que enguany compta amb a col·laboració de NODE Garraf - Agència de Desenvolupament  i del projecte Xarxa Productes de la Terra, una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat. L’acte ha...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023