Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Cementiri municipal

  Contractada la nova empresa que gestionarà el cementiri municipal

  9 de febrer de 2018

  L’empresa Gestió Integral de Cementiris de Nomber S.L. ha estat la guanyadora del procés de licitació pública de prestació del servei de cementiri municipal de Cubelles pels propers quatre anys, amb un any més de pròrroga. El contracte estableix que la despesa màxima serà de 174.240 euros, aproximadament un 15% menys respecte el contracte anterior.
   
  En el nou contracte estableix que l’horari del cementiri passarà a ser al següent:
  Hivern
  de dimarts a dissabte de 9 a 18 h.

 • Desmantellament tèrmica gener18

  Avancen els treballs de desmantellament de la central tèrmica

  7 de febrer de 2018

  Unes imatges preses per Endesa a finals de gener amb un dron permeten veure com avancen els treballs de desmantellament de la Central Tèrmica del Foix situada a Cubelles. Es pot apreciar a vista d’ocell la bastida que s’ha instal·lat a la corona superior de la xemeneia, com a inici dels treballs de desmuntatge de la infraestructura que s’ha d’anar fent per fases de la part superior al peu. 
   
  Els treballs d’enderroc de la infraestructura continuen a bon ritme, i ara s’ha començat...

 • Dofí varat a La Mota

  La Policia Local retorna al mar un dofí varat a la platja de la Mota

  6 de febrer de 2018

  La llevantada de principis de setmana ha originat una incidència poc habitual al litoral de Cubelles, ja que un dofí va quedar varat dilluns al matí a la platja de La Mota per motius que es desconeixen. Un inspector municipal va fer l’albirament de l’animal i, en acostar-se a la sorra a tocar del búnquer, va comprovar que l’animal havia varat però estava viu i no semblava ferit.

 • TRACA mirant festa respecte

  Mirant el Carnaval amb respecte

  2 de febrer de 2018

  El TRACA, Pla de Prevenció de Drogues de Canyelles, Cubelles i Olivella i el Consell Comarcal del Garraf, impulsa una campanya de sensibilització ciutadana adreçada al respecte cap a les dones en entorns d’oci.

 • Presentacio mes del xato 2018 7

  Presentada l’edició 2018 del Mes del Xató al Penedès Marítim

  30 de gener de 2018

  El Castell de Cubelles ha acollit la presentació pública del Mes del Xató al Penedès Marítim 2018, una iniciativa que arriba a la tercera edició i que enguany compta amb a col·laboració de NODE Garraf - Agència de Desenvolupament  i del projecte Xarxa Productes de la Terra, una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat. L’acte ha...

 • Humana contenidor

  Cubelles dona més de 22 tones de roba usada a través d’Humana

  29 de gener de 2018

  La solidaritat va en augment a Cubelles, especialment en la donació de roba usada a través dels contenidors de l’organització Humana. Durant el 2017 es va registrar la recuperació de 22.244 kg. de tèxtil usat, el que suposa un augment del 16,8% respecte el 2016. La roba procedeix dels sis contenidors d’Humana on es diposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no s’utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és...

 • Revegetació desembocadura Foix

  Finalitza la revegetació de l’antiga zona de pícnic a la desembocadura del Foix

  26 de gener de 2018

  El trasllat de la zona de pícnic de la desembocadura del Foix al parc del Prat de Cubelles l’any 2016 va permetre la recuperació d’un terreny protegit com a zona ZEPA. Per poder-lo millorar, l’Ajuntament de Cubelles conjuntament amb el Consorci dels Colls Miralpeix Costa del Garraf ha realitzat una revegetació d’aquest espai per tal d’afavorir la parada i nidificació de les aus amb espècies autòctones d’aquests ambients com tamarius, joncs, pins, alocs, llentiscles i freixes. En...

 • Contracte servei mediació 2018

  Contractada una anualitat del servei de mediació que s’ofereix a l’OPIC

  24 de gener de 2018

  L’Ajuntament de Cubelles ha contractat l’empresa Associació per a la Recerca i l’Acció Social per tal que dugui a terme el servei de mediació que s’ofereix des de l’OPIC. Aquest servei es basa en la resolució pacífica dels conflictes entre els veïns, entitats, associacions i famílies i es presenta com una via complementària i/o alternativa als sistemes de resolució de conflictes tradicionals a través dels jutjats.

 • Conveni GEC Amics Castell

  L’Ajuntament i el GEC Amics del Castell signen un conveni de col·laboració

  18 de gener de 2018

  La difusió i promoció de la cultura local a través dels actes i activitats que promou el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell tenen a partir d’ara una nova col·laboració de l’Ajuntament de Cubelles, com es desprèn del conveni signat amb l’entitat aquesta setmana.

 • Font Mas Trader

  Actuacions per evitar l’acumulació d’aigua pluvial a Mas Trader i al passeig Fluvial

  17 de gener de 2018

  Dues actuacions estan tenint lloc actualment per resoldre els problemes d’acumulació d’aigua en dos espais diferents del municipi. Es tracta del tram final del carrer Assutzena a Mas Trader i el passeig Fluvial.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023