2015 Festa Major


Programa d'actes

 

 

Del 3 al 31 d’agost 

A la sala d’exposicions del Centre Social, exposició de fotografies dels 40 anys del Motocròs de Festa Major de Cubelles. Inauguració 4 d’agost 20h.

 

Del 7 al 16 d’agost

A la zona del parc del Prat de Cubelles hi haurà instal·lades les atraccions de la Festa Major.

 

Divendres, 7 d’agost

Al vespre, assaig general dels balls populars pels carrers de Cubelles. Final de l’assaig a la pl. del Mar a les 22h. A partir de les 23:30h ball amb el grup Afrochi Guawa i Dj.

 

8 i 9 d’agost

De les 9 a les 22h, al Camp Josep Pons i Ventura, 3è Torneig de Futbol 7. Organitza: Club Esportiu Cubelles.

 

Dissabte,  8 d’agost

A partir de les 8:30h, a la platja de la Mota de Sant Pere –xiringuito Starfish-, 2n Torneig Vòlei Platja. Torneig mixt popular. Organitza: Club Voleibol Cubelles.

 

A partir de les 17h, a la pl. del Mercat, Motocròs Vila de Cubelles i Cursa Americana. Informació i inscripcions de voluntaris al 654 82 42 11. Organitza: Moto Club Cubelles. 

 

A les 18h, a l’espai natural de la desembocadura del Foix, 10è Concurs de Dibuix Infantil “Fauna de Cubelles”. Organitza: Fauna de Cubelles.

 

A partir de les 20h, al terreny del costat pl. del Mercat, 10è Cubelles Rock City amb l’actuació de Psyquels, Jolly Joker, Regresion, Stop Stop, Th’Booty Hunter, Enma Fernández & The Bayou Band.

 

Diumenge, 9 d’agost

A les 22h, a la pl. Vila, Concert de Jazz amb “Eva Fernández Group”.

 

Del 10 al 16 d'agost

A las pistes del Poliesportiu municipal (cada dia a partir de las 9h) XV Open Vila de Cubelles. Competició inclosa dins  el Circuit Juvenil d'Estiu de la Federació Catalana de Tennis. Categories benjamí, aleví, infantil cadet i junior (masculí i femení) inscripcions a ctcubelles@ctcubelles.com "

 

Dilluns, 10 d’agost

A partir de les 17:30h, a la pl. Pere Quart, taller infantils Waterkids i a les 22:30h  Waterwar Summer Festival amb Dj’s Alejandro Carrasco, Samuel Vaos i Dj Adelin. Organitza Associació de Joves de Cubelles.

 

Dimarts, 11 d’agost

A 21:30h, a l’av. Jaume I / c. Mota de Sant Pere, Cinema a la fresca amb les projeccions de Malèfica i 8 Apellidos Vascos.

 

Dimecres, 12 d’agost

A les 19h, al pg. Marítim, costat de l’Oficina de Turisme, tallers infantils. Organitza:  Entitat Herculito. 

 

Dijous, 13 d’agost

A les 22:30h, al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, concert CatRock  Festa i Gresca de casa nostra.

 

14 i 15 d’agost

A les pistes de petanca del Poliesportiu municipal, Campionat Social de Petanca. Organitza: Club Petanca Cubelles.

 

Divendres, 14 d’agost

A les 12h, a la pl. del Castell, Llançament dels Dotze Morterets i Repic de Campanes de Festa Major i a continuació, a la sala d’exposicions del Centre Social, Pregó de Festa Major

 

A les 18:30h, a la pl. de la Vila, exhibició de balls de les colles de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles, i tot seguit Cercavila Popular. Recorregut: pl. de la Vila, c. Major, c. Víctor Balaguer, c. Joan Roig i Piera, pg. Narcís Bardají, c. Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. Mossèn Jacint Verdaguer, c. Nou i arribada a la pl. del Mercat. En arribar a la plaça Ballada conjunta de tots els balls de l’ABPC.

 

A les 23h, al pg. Marítim, Castell de Focs d’Artifici, tot seguit, Cercavila Nocturna dels balls populars i amb la col·laboració de GIRC.

 

A les 0:30h, a la pl. del Mar, Ball de l’Empalmada amb l’orquestra Muntband  i The Soultands.

 

Dissabte, 15 d’agost

A les 8h pels carrers de Cubelles, Matinades de l’Agrupació de Balls Populars.

 

A les 10:45h, a l’església Santa Maria de Cubelles, Entrada d’Ofici i Missa Solemne, en motiu del 250è aniversari del Campanar, els campaners faran l’ofrena a la Verge dels productes dels pagesos de Cubelles.

 

Aproximadament a les 12:30h, Sortida d’Ofici i cercavila pel c. Narcís Bardají, c. Joan Roig i Piera, c. Víctor Balaguer i c. Major fins a la pl. de la Vila amb l’exhibició de balls de l’ABPC.

 

A les 19h, al camp municipal de futbol Josep Pons i Ventura, partit de Futbol de Festa Major del Club de Futbol Cubelles.

 

A les 19h, al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel Concert de Festa Major amb l’Orquestra “Costa Brava”. Servei de bar.

 

A partir de les 21h, a la pl. del Centre Social, Sopar a la fresca i a continuació música amb Dj’s organitzat per l’entitat juvenil El Cubell.

 

A les 23h, al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel Ball de Festa Major amenitzat per l’Orquestra Costa Brava. Servei de bar. 

 

Diumenge, 16 d’agost

A les 18h, al camp de futbol Josep Pons i Ventura, partit de futbol 3x1 de festa major. Organitza Club Esportiu Cubelles.

 

A les 22h, a la pl. Miquel Martí i Pol, havaneres amb el grup Peix Fregit, a la mitja part Rom Cremat.

 

Galeria fotogràfica

 

Festa Major 2015

 

Vídeos dels actes

Pregó a càrrec d'en Ramon Gómez Marcillas

 

Cercavila de vigília

 

Mira tots els vídeos al canal de youtube de l'Ajuntament de Cubelles.

 

Vídeo oficial de la Festa Major

 


  • Mes de celebració: Agost

  • Cartell fm18

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023