2014 Carnaval

TEMES: Cultura, Festes i tradicions, Interès general, Joventut, Participació Ciutadana, Entitats, Turisme

El carnaval de cubelles és una de les festes més multitudinàries del calendari festiu local. Amb més de 4.000 participants, és un referent i un gran atractiu de visitants a la vila.

 

Programa 2014

DIVENDRES 21 DE FEBRER

De les 17 a les 20 hores Taller d’Auto Maquillatge de Carnaval per a joves de 14 a 30 anys , a càrrec de Carme Jariod. Inscripcions prèvies a joventut@cubelles.org, places limitades. Peu 5€.

 

DISSABTE 22 DE FEBRER

De les 11 a les 13:30 hores Jornada de Portes Obertes a l’Exposició Permanent Charlie Rivel: taller de maquillatge, pintures de circ i projecció d’actuacions de circ.

 

A les 18 hores a la Sala d’Activitats del Centre Social, “Ball de Mantons”. Organitzat per Cim Blanc. Preu entrada: 2,5€. Aforament limitat.

 

DISSABTE, 1 DE MARÇ

A les 19 hores inici de la cercavila del Carnaval per: rambla Pau Casals, passeig Vilanova, Joan de la Salle, Segur, passatge Joan Miró, la Creu, Sant Antoni, plaça Jaume Marsé, passeig Vilanova, Rocacrespa, Nou i arribada a la plaça del Mercat.

 

Al finalitzar la rua, a la pl. del Mercat lectura del sermó de S.M. CARNESTOLTES i seguidament ball de carnaval amb DJ’s. Servei de bar i entrepans.

 

DIUMENGE 2 DE MARÇ

A partir de les 11 del matí, sortida de les comparses infantils i a les 13 hores a la pl. de la Vila batalla de caramels.

 

DILLUNS 3 DE MARÇ:

A les 16 hores, a la plaça  de la Creu inici de la Rua Infantil pel carrer Sant Antoni,  plaça Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. Piular i c. Nou fins a la Plaça del Mercat.

 

A continuació, festa de disfresses amb animació infantil i xocolatada per a tots els nens i nenes.

 

DIMECRES 5 DE MARÇ:

A les 19:30 hores, a la pl. de la Vila concentració per l’ENTERRAMENT DE S.M. CARNESTOLTES recorregut: sortida de la plaça de la Vila, plaça Santa Maria, Colom, plaça Balmes, Nou i arribada la plaça. del Mercat on hi haurà la tradicional  sardinada popular.

 

 

Vídeos d'edicions anteriors

2013

 

2012

 

2011


  • Mes de celebració: Març

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023