2014 Festa de la Bicicleta

TEMES: Esports, Festes i tradicions, Interès general, Turisme

La Festa de la Bicicleta és una passejada pels carrers de Cubelles adreçada a un públic familiar. 

 

La festa té una trajectòria de 26 anys i es complementa amb activitats infantils, exhibicions i sortejos de bicicletes i productes esportius.

 

La tarda del proper 7 de juny tindrà lloc la XXVI Festa de la Bicicleta, la tradicional pedalada popular que recorre els carrers del municipi. Com és habitual en les darreres edicions, el recorregut tindrà inici i final a l’esplanada del Poliesportiu municipal, passant abans pels carrers del nucli antic i la façana marítima al barri de la Mota de Sant Pere i Clot del Bassó.

 

Les inscripcions a la XXVI Festa de la Bicicleta poden realitzar-se a les oficines del Poliesportiu municipal fins el 5 de juny a les 21h. únicament de manera presencial i la participació està limitada a 800 places. Excepcionalment s’admetran inscripcions el mateix dia de la pedalada entre les 17:45 i les 18:45h. si han quedat places disponibles. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d'una persona adulta que se'n farà responsable.

 

El preu de la inscripció serà d’1€ solidari que l’entitat esportiva col·laboradora BTT Cubelles Garraf gestionarà i li donarà una finalitat benèfica i solidària a necessitats socials del municipi.

 

La pedalada tindrà inici a les 19h. i es disputarà sobre un recorregut, totalment urbà, degudament senyalitzat i sobre superfície d’asfalt. Els participants i acompanyants menors de 16 anys hauran de portar obligatòriament el casc.

 

En el moment de la inscripció, cada participant rebrà un dorsal. Tots els participants amb dorsal entraran en el sorteig de dues bicicletes, material esportiu i altres obsequis que disposarà l’Organització.

 

S’estableixen els següents premis:

-PARTICIPANT MÉS GRAN*

-GRUP MÉS NOMBRÓS

-PARTICIPANT MÉS ELEGANT

-DISFRESSA MÉS ELABORADA

-BICICLETA MÉS BEN GUARNIDA

-BICICLETA O CONJUNT MÉS ORIGINAL

-BICICLETA MÉS ANTIGA*

 

*És imprescindible, en el cas de voler optar al Premi a la Bicicleta més antiga o al participant més gran, notificar-ho en el moment de la inscripció i presentar document acreditatiu.


  • Mes de celebració: Juny
Centra els elements al mapa

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023